В електропоїзді Бердичів-Козятин задимівся вагон

В електропоїзді Бердичів-Козятин задимівся вагон
Фото ілюстративне
  • Вчора, 27 лютого 2020 року близько сьомої години вечора відбулося задимлення в районі двигуна тягового вагона електропоїзда сполученням Бердичів-Козятин.
  • Трапилося це між Глухівцями та Іванківцями.

Як стало відомо, вагон задимівся через несправність компресора. Електричку зупинили, викликали пожежників. Але потім виклик відмінили, адже локомотивна бригада із задимленням справились одним вогнегасником.

На щастя, загоряння не було і ніхто не постраждав. Приблизно через годину електропоїзд притягнули до станції Козятин-1, а потім потягнули на Фастів.

Дії при займанні у потязі

Якщо ви відчули і побачили дим, негайно повідомте провідника про можливе загоряння вагону

 

Відео дня
Якщо поряд з вами є пасажири, котрі сплять – негайно розбудіть їх

 

Найбезпечніше евакуюватися в передні вагони. Але якщо це неможливо – ідіть в кінець потягу, щільно закриваючи за собою двері купе і міжвагонних переходів

 

При можливості допоможіть ліквідувати пожежу, використовуючи підручні засоби: ковдри, одяг чи вогнегасники

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Владислав Анчис

    А на фото, в пожарной форме, машынист или помошник?

    Василь з махаринець reply Владислав Анчис

    На собачій правильно писати так:
    Машинист
    Помощник.
    Кацапи їбані....
  • Лена Дмитрук

    Этот металолом, давно списывать пора.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up