У Вінниці вже є перший підтверджений випадок коронавірусу

У Вінниці вже є перший підтверджений випадок коронавірусу
  • У Вінниці було 22 підозри на коронавірус. З них одна лише підтвердилася. Нині захворіла у лікарні.
     

Про це нам повідомив епідеміолог Степан Томін. Він зазначив, що це жінка і вона нині перебуває у лікарні. — У Вінницькій області підтверджено один випадок коронавірусної інфекції. Лабораторно підтверджений. Це мешканка міста Вінниця. Її стан стабільно задовільний. Температура невисока., — сказав Томін. Також він додав, що захворіла перебуває в інфекційному відділенні першої міської лікарні та отримує симптоматичне лікування. Критичного стану у неї немає.

У фейсбук вінничанин Борис Максимчук написав, що захворіла працювала медсестрою у пологовому. Ми запитали Томіна чи це правда, але він відмовився відповідати на це питання, щоб не розголошувати конфіденційну інформацію. Тим часом, за непідтвердженою інформацією, до захворілої приїжджали родичі, які нещодавно повернулися з Польщі.

Станом на 15.00 годин 25 березня 2020 року на території Вінницької області зареєстровано 27 підозрілих випадків захворювання на коронавірусну інфекцію. 23 випадки лабораторно не підтверджені. В одному випадку діагноз підтверджено лабораторно. Зразки матеріалів від трьох захворілих досліджуються методом полімеразної ланцюгової реакції у вірусологічній лабораторії ДУ «Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ України».
Марія Лєхова

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up