У Сестринівці чоловіка переїхав трактор

У Сестринівці чоловіка переїхав трактор

Чоловік намагався завести транспортний засіб та потрапив під заднє колесо.

В п'ятницю, 14 лютого, на власному господарстві під колесами трактора «МТЗ-80» загинув 32-річний житель Сестринівки.

Подія сталась близько 16.00. Відомо, що чоловік намагався завести трактор, штовхнувши його накатом, та потрапив під заднє ліве колесо.

Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події. За фактом цієї автопригоди поліція розпочала кримінальне провадження.

Відео дня

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up