У Самгородоцькій громаді перевіряли сім'ї з дітьми. На деяких склали акти

У Самгородоцькій громаді перевіряли сім'ї з дітьми. На деяких склали акти
  • За червень служба у справах дітей спільно з фахівцями соціальної роботи провели два профілактичних рейди.
  • Фахівці обстежили умови проживання 25 сімей. На деякі з них склали відповідні акти

Як повідомляє Служба у справах дітей Самгородоцької сільської ради, під час рейдів з батьками дітей провели  роз’яснювально-профілактичну роботу. Говорили про належне виконання батьківських обов’язків, дотримання санітарно-гігієнічних норм у житлових приміщеннях, недопущення домашнього насильства та жорстокого поводження з дітьми, зловживання алкогольними напоями, пошуків роботи та працевлаштування за місцем проживання.

Також фахівці з соціальної роботи ініціювали розгляд питань про неналежне виконання батьківських обов’язків трьох сімей на комісію з питань захисту прав дітей.

Відео дня

— Профілактичні рейди — це одне з основних засобів профілактики складних життєвих обставин серед сімей з дітьми. Служба у справах дітей звертає увагу, що саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виконання обов’язків щодо виховання та утримання своїх дітей, — йдеться у повідомлення

Нагадаємо, у Самгородоцькій громаді шукають сім’ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту, для роботи патронатними вихователями. Гарантують: заробітну плату, кошти на виховання дитини, комплексну професійну підтримку.

Читайте також:

До трьох мільйонів на власну справу для ветеранів. Як отримати фінансування?

Правила поведінки з домашніми тваринами при радіаційній аварії. Поради від МОЗ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Л.Шевчук

    Сміхота, сиділи - сиділи по кабінетам облизували лановика, потім прослулися і почали штампувати нікчемні папірці, показуха

keyboard_arrow_up