У Подільському зоопарку весняний бебі-бум. Хто народився?

У Подільському зоопарку весняний бебі-бум. Хто народився?
Сурікатики, яким лише півтора місяця, навчились ставати на задні лапки. Тепер вони, як і дорослі, вміють стояти на варті.

Цієї весни у вінницькому звіринцю поповнення в родині павіанів-гамадрилів, ланей європейських, угорських овець, диких кабанів, сурікатів, баранів чотирирогих, муфлонів, угорських корів, кіз камерунських. 

Наразі всі малюки у відкритих вольєрах. Дихають свіжим повітрям, знайомляться з сусідами та вивчають навколишній світ. Тваринки активні та навіть вередливі. Про це розповідають на фейсбук-сторінці «Подільський зоопарк».

Вчора, 1 квітня, у звіринці сталася втеча, в мандри подалися маленькі баранці. Малюки пробрались у сусідній вольєр до лам, попили водичку у сусідському коритці та пооблизували руки відвідувачам.

Відео дня

У вольєрі корів угорських мама і тато бавлять малюка. Мама дбайливо облизує дитинча. Його народження вона чекала дев’ять місяців. Шість місяців телятко перебуватиме на грудному вигодовуванні. Про безпеку родини дбає татусь. Він постійно поряд та уважно стежить за малюком.

Юні муфлончики видираються на великі колоди та по черзі, немов каскадери, стрибають з них на землю.

Новонароджені козенята ще дуже маленькі. Їх ніжки ще слабкі. Тож, більшість часу вони відпочивають неподалік своїх мам та гріються на сонечку.

Чорні, як вуглинки, малюки овець гвинторогих вже підросли. Разом із всією отарою випасаються у вольєрі. Скубають зелену травичку та розглядають відвідувачів.

Сурікатики, яким лише півтора місяця, навчились ставати на задні лапки. Тепер вони, як і дорослі, вміють стояти на варті.

Бурі ведмежата, які народились минулої зими, за своїми розмірами наздоганяють батьків. Вони щасливі, бо на вулиці нарешті тепло і можна скільки завгодно плескатись у басейні.

Ціни та графік роботи зоопарку

Подільський зоопарк працює щодня, без вихідних, з 9 до 18 години.

Вхідний квиток для дорослих коштує 70 гривень, для учнів/студентів — 30 гривень, для дітей від 3 до 6 років — 10 гривень, для дітей до 3 років вхід до зоопарку безкоштовний.

Читайте також:

Куплю, продам, робота, ремонт, нерухомість, автомото: усі оголошення Козятина

Дизелі та електрички: графік руху приміських поїздів від/до станції Козятин-1

Юна козятинчанка долучилася до міжнародного марафону на підтримку наших воїнів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up