У Махнівці грали в шахи

У Махнівці грали в шахи
  • У останню неділю грудня в приміщенні Махнівської сільської ради проходив турнір шахістів.  Присвячений він був визволенню села від німецько-фашистських загарбників в Другій світовій війні.

У турнірі взяли участь дорослі шахісти з Махнівки, Глуховець, Козятина та школярі місцевої школи. Проходили змагання за коловою системою з контролем часу 15 хвилин на партію.

Серед дорослих представників розумового виду спорту перше місце посів Дмитро Шкрябій. Його результат 6 очок у семи партіях. На півочка менше в Миколи Лукомського. Він став срібним призером турніру. Такий же результат показав Володимир Закорчевний, але за регламентом змагань посів третє місце. 

Серед дітей чемпіоном турніру став восьмикласник Назар Войтюк. Срібну нагороду виборов учень сьомого класу Руслан Бугаєнко. Бронзовою призеркою стала восьмикласниця Вікторія Білик.

Відео дня

 Крім медалей призерам змагань організатори турніру, відділ сектору молоді та спорту і  Махнівська сільська рада, нагородили шахістів почесними грамотами.

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів 21:21 Футбольна весна прийшла у Козятин 20:19 У Сестринівську гімназію завітав Воїн Віталій Кодлубай. Зворушливе відео play_circle_filled Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up