У Махнівці будують новий спортивний майданчик

У Махнівці будують новий спортивний майданчик
  • У селі Махнівка завершуються роботи з будівництва майданчика із штучним покриттям для міні-футболу

Як повідомляє спортивна Козятинщина, додатково будуть виконані роботи з облаштування освітлення майданчика та дренажної системи. Громада і депутатський корпус плідно працюють на майбутнє об'єднаної громади.

Відео дня

— На черзі - Будинок культури, який об'єднає таких творчих і талановитих махнівчан та аматорів навколишніх громад, — йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up