У козятинському кафе танцювали під «Младший лейтенант»

У козятинському кафе танцювали під «Младший лейтенант»
  • Танці у козятинському кафе на Білоцерківській цієї суботи, 15 червня сколихнули не тільки місцевих жителів, а й всю область

Їх зафільмувала козятинчанка Євгенія Поліщук і написала про це у себе на сторінці. Мова йде про танці під російську музику, музику агресорів та вбивць. 

Цитуємо допис Євгенії: «Прошу розголосу, козятинчани, це нормально? Проїжджала поруч, це норм слухати музику окупанта? Війни для Козятина немає? Мало полеглих в кілометрі від кафе похоронено? Якщо так гарно і голосно святкують, значить це не вперше і мерія міста дозволяє?»

До свого допису Євгенія додала відео, на яких чітку видно і назву кафе і прослуховується музика. Грала «Младший лейтенант» Ірини Алегрової.

Відео дня

 

Ця подія набрала чималого розголосу. Про танці під російську музику писала обласні ЗМІ. Звісно, людей це обурює. Багато хто запитував реакцію на таке поліції чи ТЦК.

Нам вдалося з’ясувати, що виклик на «102» стосовно цієї події надійшов на наступний день, тобто у неділю, 16 червня. На нього відразу зреагувала патрульна поліція. По приїзду вони опитали свідків та передали на доопрацювання цю справу для встановлення всіх обставин правоохоронцям козятинського відділення поліції. Тобто, подальшу перевірку будуть проводити працівники ВП №2.

Довідково

У Верховній Раді ще в серпні минулого року аби штрафувати за прослуховування російської музики в громадських місцях, зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатори законопроєкту планують внести зміни до статті 155 Кодексу про адміністративні правопорушення, доповнивши їх четвертою і п’ятою статтями. Згідно з ними, штрафуватимуть за публічні виконання, показ, демонстрацію, сповіщення російської музики й кліпів у закладах торгівлі, харчування, сфери послуг.

За порушення вимоги пропонують накласти штраф від 300 до 500 неоподаткованих мінімумів, тобто від 5100 до 8500 гривень. За повторне порушення штрафуватимуть на 1000 чи 1500 неоподаткованих мінімумів, тобто від 17 000 до 25 500 гривень. На даний час Проект Закону про внесення змін до ст.155 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо підвищення відповідальності за порушення законодавства закладами торгівлі, громадського харчування та сфери послуг у сфері обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора опрацьовується у комітеті

Читайте:

Автобус Вінниця-Козятин: з липня діятиме новий графік руху

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (57)
  • Татьяна Полончук-Раснянская

    Чому в самому закладі не контролюють,яку включають музику???
  • Виталий Черешнюк

    Той що слухають таку музику коли закінчиться війна всім буде до ср.ки хто що слухає, а зараз просто трепіт всякий несуть.Я яку музику слухав таку і буду слухати і ніхто мені не завадить. 😎😎😎

    Анастасия Покус reply Виталий Черешнюк

    Виталий Черешнюк онлайн 😂😂

    Виталий Черешнюк reply Виталий Черешнюк

    Анастасия Покус Кинув на Рашу атомну бомбу 👍👍👍👍

    Анастасия Покус reply Виталий Черешнюк

    Виталий Черешнюк шо особисто ви зробили для того, щоб закінчилась війна?
  • Romano

    🙈
  • Людмила Філонова

    Будуть вони танцювати в пеклі.Да буде так.

keyboard_arrow_up