У Козятині відзначили День Гідності та Свободи

У Козятині відзначили День Гідності та Свободи

У суботу, 21 листопада, Україна відзначатиме День Гідності та Свободи

Указ «Про відзначення у 2018 році Дня Гідності та Свободи» підписав колишній президент Петро Порошенко 21 листопада – у річницю початку акцій на підтримку підписання договору про асоціацію з Європейським Союзом, які переросли у Революцію Гідності. Ця дата встановлена в ознаменування початку доленосних для України подій - Помаранчевої революції і Революції Гідності.

З цієї нагоди у Козятині сьогодні, 20 листопада, відбулося покладання. Вшанували героїзм захисників незалежності і територіальної цілісності нашої держави, військових традицій і звитяг нашого народу біля пам'ятного знаку загиблим учасникам АТО на сході України (центральний сквер).

Відео дня

Захід відбувся за участю представників міської влади на чолі із міським головою Олександром Пузирем та керівником апарату райдержадміністрації Юрієм Студоляком.

— Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну! — йдеться на сайті міської ради

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up