У Козятині обговорювали «Стратегію 2030»

У Козятині обговорювали «Стратегію 2030»
  • У майбутній Козятинській ОТГ обговорили «Стратегію 2030»
  •  З цього приводу відбулось два заходи. До дискусії долучилися жителі міста Козятин, а також сіл Пиковець та Пустоха. Участь у круглому столі, який відбувся у Козятині, взяли вчителі, лікарі та працівники соціальної сфери.

Як повідомляють Козятинські вісті, під патронатом Тетяни Єрмолаєвої та Ірини Івасюк відбулось обговорення пропозицій в рамках «Стратегії 2030» для майбутньої Козятинської громади у селах Пиковець та Пустоха, до якого долучилась і сільська голова Інна Лозінська. А трохи згодом у Козятині провели круглий стіл, до якого долучився й заступник головного лікарня з медичної частини Козятинської ЦРЛ Ігор Грубеляс. Там порушували питання соціально-гуманітарної сфери та формували пропозиції для розвитку майбутньої Козятинської ОТГ.

Зокрема, у селах Пиковець та Пустоха обговори проблеми необхідності грейдерування доріг, впровадження роздільного збору сміття, а також створення громадських місць для публічних зборів.

Нагадаємо, що стратегічний план розвитку територіальних громад Вінниччини ініїцювали ще у червні. Це сталося під час онлайн-конференції «Стратегічна сесія 2030: область-Вінниця-громади», в якій взяли участь понад 160 представників органів місцевого самоврядування, підприємців, аграріїв, сфери медицини та культури та молодіжних організацій. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Катя Литвинова

    Як тільки вибори на носі, так і говорять...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up