Цього тижня Вінниччина отримає чергову партію вакцини AstraZeneca

Цього тижня Вінниччина отримає чергову партію вакцини AstraZeneca
  • Також в області є 20 тисяч доз вакцини американської компанії Moderna та 100 тисяч доз китайської вакцини CoronaVac

За інформацією заступниці директора обласного департаменту охорони здоров’я Тетяни Бондаренко, це нові поставки вакцини, яку Україні передала Литва та виробництва Нідерландів.

Щеплення можна зробити у 33 центрах масової вакцинації та у 205 пунктах щеплень. На Вінниччині вже зроблено 265 тисяч щеплень проти COVID-19, 100 тисяч жителів області повністю вакциновані (тобто отримали дві дози вакцини). За кількістю проведених вакцинацій Вінниччина – восьма серед областей України. Найбільше вакцинованих людей - у Могилів-Подільському районі.

«В області є: AstraZeneca виробиництва Нідерландів, є CoronaVac виробництва Китаю, є Moderna виробництва США, вакцину Pfizer ми забезпечуємо для вакцинування другою дозою. Тому треба звертатися до сімейного лікаря, або, якщо ви бачите такий плакат «Вакцинуйтеся тут» або «Вакцинація від COVID-19» на синьому фоні, ви можете туди підходити», - додала заступниця директора.

Відео дня
blockquote>

Перелік пунктів щеплень та центрів масової вакцинації з адресами і телефонами для попереднього запису на щеплення на Козятинщині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up