Тренери вибирали нових футболістів

Тренери вибирали нових футболістів

Та не вгодили вболівальникам

Перед початком чемпіонату області з футболу, який стартує 24 серпня, тренери “Моноліта” провели останню репетицію. Спарингом нашої команди були гості — ФК “Фортуна” з міста Андрушівка. Вони - бронзові призери чемпіонату Житомирської області у вищій лізі. Репетиція вдалася тренерам та не сподобалась вболівальникам. Адже козятинчани поступилися з рахунком 1:3. Судив матч найбільш милостивий арбітр Козятинщини, що добре розбирається в тонкощах футболу, Олег Шеремет.

Початок гри, як і весь перший тайм, проходив під диктовку “Моноліта”. Вони меншу частину ігрового часу володіли м’ячем. Та свої атаки на ворота суперника вони проводили ефективно і видовищно. От тільки розписатися у воротах житомирян нашим землякам вдалося всього один раз. М’яч був забитий в середині першого тайму, після класичної комбінації. При рахунку 1:0 на користь господарів команди пішли на відпочинок.

Відео дня

У другому таймі монолітовці вийшли на гру майже іншим складом. Таке рішення тренера не сподобалося прихильникам козятинської команди. Ще за інерцією першого тайму гравці “Моноліта” створили  декілька небезпечних моментів біля воріт гостей. Тільки замість взяття воріт, вони хапалися за голову, чим викликали розпач такими діями в своїх вболівальників.

Фанів ФК “Моноліт” можна зрозуміти. Вони хочуть дивитися красивий футбол у виконанні улюбленої команди незалежно, чи то календарна зустріч, чи спаринг. А тренеру потрібний результат всього футбольного сезону. У міжсезоння за більшу платню з команди пішли два ключові гравці середини поля. Їм потрібно знайти заміну.

Щоб порадувати любителів футболу своєї команди, можна було б на товариську гру запросити якийсь аматорський колектив. І “Моноліт” обіграв би ту команду пішки. А як тоді знайти заміну диспетчеру атак команди козятинців Загалевичу?

У поразці 1:3 нічого страшного не відбулося. Команда гостей, яка вже втягнулася в ритм чемпіонату і має ігрову практику, проекзаменувала слабкі сторони команди, яка свій чемпіонат тільки розпочне. Кожному футболісту потрібно рости. Як спортсмен буде набиратися футбольним премудростям, коли його не випускати на поле? Та й не всі виконавці, які грали за козятинську команду в другому таймі, стануть гравцями ФК “Моноліт”.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців 11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up