Трагедія у Козятині: втопився 14-річний хлопець, учень школи №3

Трагедія у Козятині: втопився 14-річний хлопець, учень школи №3
  • Вчора, 6  червня, у Козятині на місцевому ставку «Талимонівка», що на провулку Сокілецький, втопився 14-річний Максим — учень 8 класу школи №3

  • Тіло хлопчика діставали обласні водолази

Відпочинок на козятинській водоймі у Вознесіння Христове, 6 червня, закінчився трагедією. За інформацією козятинського відділку поліції, близько 9 години ранку сім'я козятинчан (мати, дитина та вітчим) прийшла до ставку, щоб порибалити. Нічого не віщувало біди. Звичайний відпочинок. Близько 13.00 вудка, яку закинув вітчим, зачепилася і застрягла на дні водойми. Хлопчик вирішив полізти у став і відчепити заплутаний гачок. Зненацька почав тонути. Родина кинулася йому на допомогу, але не змогли нічого вдіяти. Викликали рятувальників та швидку.

— Першочерговими заходами козятинських рятувальників дитину витягти з водойми не вдалось. Через глибину у 5-6 метрів. Повідломили до оперативної служби водолазів в обласне ДСНС. Через півтори години після прибуття водолазів 14 -річного підлітка витягнули з води. Тіло знаходилося у воді на відстанні 25 метрів ід берега на глибині близько 3 метрів .Лікарі констатували смерть і відправили тіло до козятинського моргу, — кажуть і козятинській поліції.

Відео дня

Як стало відомо, Максим навчався у 8 класі козятинської школи №3.

Висловлюємо щирі співчуття родині!

Читайте ще:

 Козятинчанин косив траву і наткнувся на змію

 


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Таня Мендус

    Співчуваю батькам. Хай дитині земля буде пухом.

    Альона reply Таня Мендус

    Скоріш Царство Небесне....
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

  • Микола

    Хто це писав?! Ніхто не риболовив, Максим купався і його взяли судорги, він захлинувся водою і потонув, лежав там приблизно 3 години, у всіх була паніка, особливо у його матері, але 3 години під водою- це кінець.

    Владислав reply Микола

    Микола, а звідки ви знаєте , що його взягла судорога???!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби 16:05 Загинув у Бахмуті: минає рік, як війна забрала життя Героя Олега Шпура 14:04 Шукають 16-річну Аліну Саволюк Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:33 Не беріть у руки: у нашому районі розкидатимуть вакцини для імунізації диких тварин 11:00 Прикрашали весняне дерево і грали в старовинні ігри: фестиваль гаївок у Козятині photo_camera 10:04 Самгородчани стали переможцями III Міжнародного конкурсу мистецтв «VIRTUOS 09:00 Створює мультики з географії, веде блог та ютуб-канал і змагається за звання «Вчителя року» 08:09 З 1 травня водії обов'язково повинні вмикати ближнє світло фар за межами населених пунктів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up