ТОП-5 українських фільмів для осіннього вечора

ТОП-5 українських фільмів для осіннього вечора
  • Часто під час вихідних виникає проблема з вибором фільму. Є чимало стрічок українських, які вдало підійдуть на вечір неділі. Зібрали для вас п'ять популярних робіт.

Фільм-антиутопія «Атлантида» (2019)

Фільм-антиутопія “Атлантида” Валентина Васяновича вийшов у світ у 2019 році. У цій стрічці немає жодного професійного актора. У зйомках брали участь колишній розвідник та волонтер благодійного фонду “Повернись живим” Андрій Римарук, парамедикиня Людмила Білека і доброволець Василь Антоняк. Фільм знімали в Києві та Маріуполі. 

Носоріг (2021)

Український художній фільм режисера Олега Сенцова знятий у 2021 році у копродукції України, Польщі та Німеччини. 

Відео дня

Історія фільму розгортається у 1990-ті в Україні. Головний герой — бандюга на прізвисько Носоріг втрапляє у лещата українського кримінального світу 1990-их та починає свій кривавий шлях, що приводить його зовсім не туди, куди він очікував.

Іван Сила (2013)

Фільм Віктора Андрієнка розповідає історію життя Івана Фірцака, якого називали найсильнішою людиною 20 століття. Фільм позиціонується як дитячий, однак він буде цікавий для глядачів будь-якого віку. Головну роль зіграв український силач Дмитро Халаджі.

«Моя бабуся Фанні Каплан» (2016)

В основі фільму — журналістське розслідування, яке відбувається в наші дні. В паризькому передмісті Сент-Женев'єв де Буа, в Російському домі доживає останні дні стара, яка володіє щоденником своєї бабці — Фані Каплан.

Із цього щоденника київська журналістка Марина дізнається пронизливу історію «сліпого» кохання Фані Каплан до чоловіка на ім'я Віктор Гарський.

Герой мого часу (2018)

Це одна із перших українських арткомедій, які висміюють мрії міленіалів.

Фільм Тоні Ноябрьової розповідає історію "маленької людини", хлопця "з сусіднього двору", що живе в складному та суперечливому світі. Жорик намагається знайти сенс свого існування у великому місті та приїжджає в столицю в пошуках щастя. Він шукає роботу, намагається будувати відносини, намагається поставити собі високі цілі. Але кожен раз заходить в глухий кут.

 

Читайте також:

 Коли чекати магнітні бурі у вересні 2023: календар

Що і коли відзначаємо у вересні? Новий православний календар

Свята та вихідні у вересні 2023: що відзначаємо наступного місяця

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up