Стрільці – займіться чимось, Терези – лягайте спати. Гороскоп для всіх на 4 вересня

Стрільці – займіться чимось, Терези – лягайте спати. Гороскоп для всіх на 4  вересня

У цей суботній день пропонуємо трохи розважитися і зазирнути у гороскоп.  Але не ставтеся до цього занадто серйозно) 

Овен
Постарайтеся сьогодні стежити за тим, щоб дії оточуючих вас людей більше грунтувалися на реальних знаннях, а не на припущеннях.

Тілець
Ваші шанси на успіх будуть змінюватися сьогодні в обернено пропорційній залежності від того, наскільки ви будете наполегливі в його досягненні.

Близнюки
Якщо захочете - можете проходити і крізь стіни, головне - бачити мету і вірити в себе. Сьогодні ніщо не зможе стати перешкодою між вами і об'єктом ваших прагнень.

Відео дня

Рак
Пристрасть і благі наміри керують вашим життям сьогодні. Ваша здатність розуміти і приймати зростає. Ви здатні прочитати думки інших перш, ніж вони відкриють роти.

Лев
Якщо сьогодні ви відчуєте боязкість, або, того гірше вирішите, що ви чогось не варті - негайно відкидайте цю думку, бо вона від лукавого. Єдине, що від вас сьогодні буде потрібно - це впевненість в собі.

Діва
Сьогодні ви будете до непристойності розважливі і практичні. Не варто бути настільки старанним, згадайте про радощі життя.

Терези
Робота, останнім часом стала для вас якимось маною. Вона нікуди від вас не дінеться, заспокойтеся. Вам потрібно відпочити від яких би то не було думок, бажано поспати.

Скорпіон
Будьте якомога  егоїстичні. Сьогоднішній день потрібно витратити на те, щоб доставити собі максимум задоволення.

Стрілець
Не варто займати час, шукаючи виправдання своїм діям. Справа вже зроблено, шкодувати марно. Займіться чим-небудь іншим.

Козеріг
Надто об'єктивне ставлення може паралізувати вас сьогодні. Вам необхідно буде трохи лестощів і запевнень в тому, що ви прекрасно з усім впораєтеся. Якщо це не від кого почути, займіться аутотренінгом.

Водолій
Сьогодні вас буде чекати щасливий випадок. Однак не варто кидатися на нього з розпростертими обіймами, він може злякатися і втекти. Прикро буде 

Риби
Сьогодні вас усюди будуть приймати з відкритими обіймами. Однак не варто, виходячи з цього факту, сподіватися на загальну підтримку. Її-то якраз буде різко не вистачати.

Читайте також:

Як і коли святкуватимуть 155-річницю від дня народження Михайла Грушевського
Та сторона, село Козятин і не тільки: де вимикатимуть світло впродовж 6-12 вересня
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up