Стрибали в столиці на Чемпіонаті України та грали в шахи у Глухівцях

Стрибали в столиці на Чемпіонаті України та грали в шахи у Глухівцях
  • Минулими вихідними в Київському легкоатлетичному манежі проходив чемпіонат України з легкої атлетики в приміщеннях серед юніорів.
  • Змагання тривали протягом 17–18 лютого. На цих змаганнях бронзову медаль у складі команди Вінниччини виборов вихованець тренера Володимира Галицького Олексій Лясковець.
  • У Глухівцях булу проведено шаховий турнір до Дня «Героїв Небесної сотні»

У Києві відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юніорів U 20 Наш Олексій Лясковець виборов там ІІІ місце зі стрибків у висоту з результатом 200 см що є його особистим рекордом.

Олексій є членом резервного складу збірної України серед юнаків і на цих змаганнях він пройшов відбір на чемпіонат Європи серед цієї категорії спортсменів.

Відео дня

Чемпіонат України, що проходив минулими вихідними був останнім для багатьох спортсменів. Попереду літній сезон, в якому Олексія чекають нові перемоги. За словами тренера спортсмена Олексій готовий стрибати на 2.05

Щодо інших спортивних подій, то в неділю 18 лютого в Глухівцях пройшов шаховий турнір до Дня «Героїв небесної сотні».

В турнірі взяли участь дорослі і молоді спортсмени. На цих змаганнях кожен гравець виступав під особистим номером, а проходив турнір у 9-ть турів. Краще за всіх виступив на змаганнях Юрій Ставнійчук. Він набрав 7.5 очок з дев’яти можливих і відповідно виборов перше місце. Друге третє місце розділили Дмитро Шкрябій, та голова Козятинської шахової федерації Олександр Іонов. Вони відстали від переможця всього на півочка. Чисте четверте місце посів Олександр Новокрещенов він набрав 6.5 очок. П’яте шосте місце розділили Микола Лукомський та Андрій Побережник у них по 5 очок. Далі в турнірній таблиці розташувалися Владислав Наровецький та Юрій Олексюк. у них по 4.5 залікові пункти. Денис Громов, Геннадій Ткачук, ветеран шахового клубу Володимир Закрчевний і Броніслав Грушецький набрали по 4 очка. До списку 15 найкращих шахістів турніру потрапили Сергій Семенюк, Костянтин Ростецький та Олександр Хомюк.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up