Сніжна зима подарувала козятинським дітям класну гірку

Сніжна зима подарувала козятинським дітям класну гірку

Зима цього року згадала про свої права тільки в останньому зимовому місяці. Спочатку відчутно морозило, а потім в супереч безсніжним зимам завіяло хуртовинами. Снігу випало стільки, що комунальним службам ніде було його дівати.

Вивозити з міста накладно для бюджету. Згортати на вулицях — вже немає куди горнути. От прийняли рішення сніг від міської ради та вулиці Героїв Майдану звозити на площу і там зробити снігову гірку для дітей. 

Відео дня

З невеличкого опитування, яке ми зробили, таку новацію розділяють не всі. Одні запитують, що буде коли сніг роставатиме. Є незадоволені, що гірка в якійсь мірі закриває будинок культури.

Все це так, тільки коли бачити очі дітей 4-річної Каті чи 6-річної Аріни, 12-річної Юлі, 13-річного Артема і ще 12 дітей і підлітків з такими ж очима. то не задумуєшся, що буде потім.

Зараз у дітей свято. Вони на чому тільки можуть з’їжджають з гірки. Завдячуючи сніжній зимі і міській раді діти вийшли на площу з санчатами звичайними, санчатами льодяниками, та й усім, що в кого, як кажуть, під руками було.

Радувати дітей ми повинні коли трапляється така можливість. Сніг розтане і вода від нього стече, зате в пам’яті дітей залишиться ця сніжна гірка на багато років.  

Дмитро Артемчук

Як у Махнівці влаштували «веселі покатушки»

Діти в Козятині покидали гаджети і вишли на гірки
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Vitaliy Kovalchuk

    Ото трагедія: закриває від чиїхось очей будинок культури...
    Що важливіше - очікування гарного вигляду якоїсь споруди, чи дитяча радість?

    Так, було би краще, щоб ця гірка мала пристойний вигляд, зроблена професійно за порадою дизайнера, архітектора. Тоді це була би прикраса центральної площі на якихось кілька тижнів чи хоча б днів.
    Але за чий то кошт і коли?
    А так - спонтанно винникла доволі непогана ідея недорого облаштувати місце розваг для дітей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up