Скільки можна терпіти

Скільки можна терпіти
В районі Склярова,6 — небезпечна зона. Звісає переламана гіляка

На гарячу лінію в "RIA-Козятин" зателефонували мешканці будинку на вул. Склярова №6: “Знову ламаються вчасно не обрізані гілки!”
Уже багато писалося про роботу комунальників "Відродження", починаючи від прибирання доріг і дворів, ремонту будинків і вулиць, до підрізання дерев і т. д. Багато наболілих питань. 
Проблеми чомусь вирішуються дуже повільно. І з кожним днем їх кількість зростає. З таким менталітетом і поглядами ми потрапимо не в Європу, а в "середньовіччя".
Хочеться заглянути трохи назад. Не так давно наша  Козятинщина пережила на початку зими заморозки, почалося обледеніння дерев, які падали та зривали дроти. Не було світла, житло залишилося без тепла і світла, гілки звалюватися на голову перехожим. Місто стало на цей час "мертвою зоною". Ми не були готові до такої ситуації…
Чого корумпована влада знову чекає? Не зрозуміло. Коли будуть падати знову дерева на голову? Як із бродячим собаками — просили, писали, подавали заяви в мерію, але без результатів. Вже собаки покусали людей. 
Таке хибне ставлення влади до людей змушує замислитись кожного. Така брудна гра "крапленими картами" веде до певної мети — принизити, обдерти, довести до хаосу і саботажу. У той час, коли йде війна, і ми як ніколи потребуємо підтримки один одного. А влада не виконує своїх зобов'язань, набиваючи кишені грошима. Це принизливо і в кінці кінців рано чи пізно за такі грубі помилки і приниження доведеться відповідати.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up