Самі зносять сміття.Хто відповідатиме за стихійне сміттєзвалище на вул. Катукова, 29?

Самі зносять сміття.Хто відповідатиме за стихійне сміттєзвалище на вул. Катукова, 29?

До редакції «Ria Козятин» звернулася небайдужа мешканка будинку на вул. Катукова, 29 та з болем розповіла, що на їхній вулиці вкотре влаштували стихійне сміттєзвалище, а відповідати нікому - всім байдуже.

– Там мешканці трьох сусідніх будинків влаштували обабіч дороги справжнє стихійне сміттєзвалище, - бідкається жінка. - Чого там тільки немає - диван, відходи від будівництва, навіть зрізані дерева. 

Як стверджує жінка, мудрістю ніхто не відзначився: замість того, щоб разом вивезти все сміття, мешанці насипали ще більше, демонструючи зневагу не лише до сусідів, але і інших мешканців мікрорайону. В результаті простий самоскид сміття перетворився на велику проблему, де не те що людям, а машинам вже важко проїжджати лівою частиною дороги.  

Відео дня

Ми звернулися за коментарем до начальника Управління ЖКГ Євгенія Малащука. Він розповів, що там про проблему знають, але ця історія - є зоною відповідальності в частині контролю та вже ліквідації наслідків. Цю проблему люди створили штучно. Замість того, щоб ініціативною групою організовано зібрати і вивезти непотріб, розпочали робити вигляд, що нічого не відбувається. Доти, поки маленька купа сміття не стала великою проблемою. 

Як стало відомо, мешканці цього району створюють таку ситуацію вже втретє. 

Як пише класик: «Люди - будьте взаємно красивими». Давайте поважати одне одного і жити в чистоті. А факт людської байдужості підтверджує відоме українське прислів’я: «Моя хата скраю, нічого не знаю». 

Андрій Мордюк

Читайте ще:

Прогулянка містом: квітник біля басейну, життя пенсіонерів та «Цар хліб» в упаковці

Мешканці вулиці Кошового вже майже тиждень живуть без мух
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тетяна

    Нарешті дочекалися! Газеті Дякуємо за публікацію, а комунальникам, що прибрали гору сміття!!!
    Надіємось на подальше сумління мешканців  прилеглих будинків.
  • Оксана

    Дякуємо комунальній службі, що "прибрали" сміття!!!
    "А воз и ныне там!"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній) 10:02 На обласних «Подільських зорях» козятинські студенти здобули Гран-прі та Дипломи І ступенів 09:14 Воїн Олександр Петлінський з Бродецького став першим «Почесним громадянин Якушинецької громади» 08:20 Автотроща на залізничному переїзді: водій загинув, пасажирка — у реанімації 19:53 В церкві Покрови святили вербу, в цей день воїнам передової роздавали подарунки 19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up