Розмиті відповіді на конкретні запитання

Розмиті відповіді на конкретні запитання

Люди прийшли задати питання владі

 

Козятином ходили чутки, що знову страйк у вівторок о 12-тій. Але це  в будинку культури перед громадою виступав мер Козятина Олександр Пузир. Він розповів присутнім (а їх було до 50 чоловік) про угоду, яку уклали щодо цілісного майнового комплексу Центральної районної лікарні.

На запитання з залу щодо майнової частки Козятина в цій лікарні мер відповів, що невже це так важливо хворому, який прийшов до лікаря на прийом? Головне, щоб була надана якісна медична допомога.

Відео дня

Виявляється, у Козятині буде два медичних заклади — Центральна Районна Лікарня на базі колишньої залізничної, та Лікарня відновлювального лікування на базі колишньої районної лікарні. У цих лікарнях будуть отримувати медичну допомогу мешканці Козятина та районів.

 

Після розповіді про рішеня щодо лікарні, присутні стали задавати різні наболілі питання — про водопостачання, ціни на продукти та ліки, про роботу комунальників. На жаль, міський голова відповідав дуже розмито. Люди вийшли з залу з враженням, що їх знов обдурили.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up