Рейд по Козятину: молочна річка, асфальт в калюжу та майданчик-шедевр

Рейд по Козятину: молочна річка, асфальт в калюжу та майданчик-шедевр
  • Такий собі екскурс містом не передбачено трапився у нас минулої п’ятниці, коли ми поверталися з ПРБ.

На вулиці Незалежності на наших очах продавчиня морозива вилила на дорогу помиї. Тротуар важко назвати кисільним берегом, а от молочна ріка на дорозі вдалася на славу.

►Молочні ріки з кисільними берегами на вулиці Незалежності

Відео дня

На вулиці Героїв Майдану привернули нашу увагу майже нові м’які дитячі іграшки, які хтось виніс і поставив на траву біля сміттєвого бака. Напевно вирішив — кому треба, люди розберуть. Так то воно так, тільки навіщо було ставити біля сміттєвого бака? Переставили ми ті іграшки на кілька метрів в сторону від бака і мами чи сестри «звіринець» з плюшу розібрали. 

Хотілося щось знайти позитивне, і вирішили поїхати на вулицю Центральну, що в селі Козятині. Там якраз ремонтують її. Тільки глянувши на годинник, вирішили перенести оглядини вулиці на понеділок. Побачити, скільки зробили можна і після 18 години, тільки головне – застати сам процес.

Дочекавшись понеділка, поїхали ми з надією, що порадіємо за сельчан. Вони так чекали, що дорогу відремонтують, автобус буде ходити за графіком, а за хорошої дороги стабільно на маршрут можуть запустити дві машини. 

Від початку дороги майже до Колгоспного ставу ямковий ремонт зробили навіть добре. За метрів 50 до автобусної зупинки, то вже не ремонт, а халтура з халтур. Асфальтом покривали ямки з водою. Запитали перехожого Андрія, як йому така технологія? 

– До осені простоїть, – каже Андрій і додає. – Тут не ямковий ремонт треба робити. Метрів 60 треба покласти суцільного асфальту. 

Шкода, що порадіти за сельчан не довелося. Хіба що до вулиці Пирогова зробили дорогу добре. 

А ми поїхали далі шукати позитив. Майже знайшли біля става. Тут рибалили Віктор з сестрою Надією, але спіймали лише одного окуня на двох.

 На залізничному переїзді між селом Козятином та Іванківцями відпочивали діти. Тільки забавку вони знайшли не зовсім дитячу. Клали на рейки каміння і чекали реакції локомотивної бригади від тріскотні розчавленого колесами каміння. Двом хлопчакам і дівчинці  було цікаво, як машиніст потяга до тулуба винирює з кабіни локомотива і намагається з’ясувати, що сталося.

У спілкуванні з дітьми виявилось, що вони добре виховані. А пустощі — з ким не буває у віці школярів-початківців? Домовились ми з ними, що більше в такі ігри вони не гратимуть.

Не знайшли ми позитиву на перших вулицях в Іванківцях. Який же то позитив, коли четверо сельчан розпушують намоклу від дощу скошену мішанку? Добавив дощ роботи селянам і тільки.

Біля будинку культури дитячий майданчик, який встановила сільська рада. Шедевр. Чимось нагадує аквапарк, тільки без води. З дитячим майданчиком дітям тут пощастило.

►Два капітани нової гри

 

 

Примірочна без дзеркала в районі ПРБ

Таку накривку люка на металобрухт не здадуть 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ира Василишина

    Казатинскую красоту можно найти рано утром в парке, каждый день
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up