Професійне вигорання: для глуховецьких соцпрацівників провели тренінг

Професійне вигорання: для глуховецьких соцпрацівників провели тренінг
  • У четвер, 26 серпня відбувся тренінг для співробітників центру надання соціальних послуг Глуховецької селищної ради.
  • Про це інформує Вінницький обласний центр соціальних служб

Як йдеться у дописі, навчання спрямували на підвищення рівня обізнаності та компетентності соціальних працівників, які надають соціальні послуги догляду дома, у сфері геронтології, емоційної стабільності у роботі з отримувачами соціальних послуг, профілактику емоційного вигорання. Участь у тренінгу взяли 14 працівників.

— Професійне вигорання — це синдром, який розвивається на фоні хронічного стресу і призводить до загального виснаження організму людини. Це стан, коли зовсім нічого не хочеться, коли опускаються руки, коли результативність і якість роботи стрімко падає, а зацікавленість і мотивація в роботі зникають. Це стан, коли перебування з сім’єю перестає приносити задоволення, а рідні, друзі та оточуючі починають дратувати. Це стан, коли загострюються проблеми зі здоров’ям, а задоволення від життя та його якість падають..., — йдеться в повідомленні

Відео дня

Завдяки практичним вправам учасники тренінгу отримали можливість відпрацювати теоретичні знання на практиці, попрацювати над зміною переконань та ставленням до внутрішніх конфліктів. Присутні актуалізували знання із геронтології, розглянули вікові особливості людей похилого віку. Особливу увагу під час тренінгового заняття зосередили на психологічній особливості переживання факту втрати таких людей.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up