Проблему водокачки планують вирішити на сесії. До сесії вода з рибою витече

Проблему водокачки планують вирішити на сесії. До сесії вода з рибою витече
Фото http://wikimapia.org

Декілька днів тому ми повідомляли, що рибалки Козятинського клубу рибалок помітили, що від берегів водокачки відходить вода.

Вони забили тривогу, звернувшись до ЖКГ. В комунальному підприємстві виділили людей які знали, як загатити водну пробоїну. Тільки як виявилось знати, як зробити і зробити різні речі. Вода вечора середи відновила своє русло

Вечором середи на гарячу лінію газети “RIA-Козятин” звернувся представник Козятинського клубу рибалок. З самого початку телефонної розмови відрубав, каже, що ви пишете неправду. Коли телефонувавшому пояснили, що відмітити працівників, які загатили витік води було прохання самих рибалок клубу. Що ми були на місці події і на час нашого візиту витоку води не було. Рибалка клубу тоді сказав так завтра зранку знов всіх ставте на ноги.

Ще вечором середи зателефонували до Юрія Стасевича і депутата Козятинської ОТГ Сергія Матвіюка. Пан Юрій сказав, що зустрічаємося в четвер ранком на місці витоку води. Депутат Матвіюк сказав, що ранком знов буде звертатися за допомогою до міської ради.

Відео дня

В четвер ранком разом з Юрієм Стасевичем ми переконалися, що телефонувавший рибалка говорив правду. Вода з водокачки знов витікала. Шум води десь на заглибленні підказував, що вода відновила своє потайне русло. З іншої сторони дороги вже за греблею ми кидали на воду стебло бур’яну. Суха стеблина взявши курс в сторону сільського ставу показувала, що вода з водокачки витікає. 

Тоді представник преси звернувся до активіста клубу рибалок.

— За що ми подякували працівникам, які тут мали щось зробити, щоб вода не витікала? — каже Юрій. — За те, що вони у воду кинули декілька лопат глини? Я думав, що людина, яка впевнена в своїй професійності доводить це на практиці. Так добре розповіли, що потрібно зробити, щоб вода не витікала. А виходить знаю, як зробити і робити — різні речі. 

Депутат Козятинської громади Сергій Матвіюк написав заяву до міської ради, щоб на черговій сесії міської ради водойму стара водокачка взяли на баланс громади. А поки він буде просити комунальні служби міста, щоб ті допомогли провели роботи по припиненню витоку води з водокачки, до сесії вода з рибою витече...

Років 15 тому водокачку вже раз рятували рибалки разом з міською радою. Мабуть, і цього разу без їхньої участі не обійдеться. Далі буде..

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валентин Ільчук

    Схоже на правду

keyboard_arrow_up