Прикордонні смуги на Вінниччині розширили до 10 км

Прикордонні смуги на Вінниччині розширили до 10 км

Голова облдержадміністрації видав відповідне розпорядження

«Рaніше прикордоннa смугa булa в межaх тих сільських рaд, які прилеглі до держaвного кордону. Їх перелік було визнaчено ще у 1998 році. Тепер – в межaх до 10 кілометрів.

На території Вінницької області прикордонні смуги розширили до 10 кілометрів. Відповідне

Відео дня

На території Вінницької області прикордонні смуги розширили до 10 кілометрів. Відповідне розпорядження «Про зміну ширини прикордонної смуги» підписав голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій 5 листопада. 

«Змінити ширину прикордонної смуги в межах області вздовж державного кордону на його сухопутних ділянках та вздовж берегів прикордонних річок (р. Дністер), озер та інших водойм, у межах територій селищних і сільських рад, прилеглих до державного кордону, встановивши її ширину до десяти кілометрів від лінії державного кордону в глиб території України, але не меншою від ширини смуги місцевості, що розташована в межах від лінії державного кордону до лінії прикордонних інженерних споруджень, відповідно до схеми проходження тилової межі прикордонної смуги в контрольованих прикордонних районах Вінницької області, що додається», - йдеться у документі.

У розпорядженні сказано, що до прикордонної смуги не входять населені пункти та місця масового відпочинку людей.

Компетентні органи до 30 листопада 2018 року мають встановити відповідні дорожні знаки відповідно до нових меж прикордонної смуги.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:21 Футбольна весна прийшла у Козятин 20:19 У Сестринівську гімназію завітав Воїн Віталій Кодлубай. Зворушливе відео play_circle_filled 16:48 В пам'ять про полеглих Героїв у Козятині висадили 150 кущів троянд photo_camera 15:00 Елегантні та вишукані вечірні сукні: як обрати плаття на вечір (Новини компаній) Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 14:00 Нові автоклави, стерилізатори: у баклабораторії ЦРЛ замінили обладнання, майже 20-річної давнини 12:35 У нашому районі у ДТП загинула 20-річна дівчина 11:00 Який вигляд матимуть Алеї Слави на цвинтарях Козятинської громади 10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up