Поліція активно несе службу по розгону бабусь

Поліція активно несе службу по розгону бабусь

Пройшло три тижні як торгуючих з вулиці в Земляка відправили на “Колгоспний ринок” Кидається в очі те, що пішли туди не всі, а ті, які торгували в болоті на землі і не домовились з владою

На сторінках нашого щотижневика не один рецепт був надрукований, як можна було б забрати торгуючих з проїзджої частини вулиці. І, що б влада мала розум, то дослухалася б до порад. Ринок — це ціна товару. Торгуючих більше — ціна товару менша. І навпаки Продавець один — ціна збільшилась. Так було в ринковий день неділі 15 жовтня, коли один дідусь виставив ціну картоплі 7 гривень за кілограм. З домашньою картоплею на ринку він був тільки один. Ще картопля була в орендатора по ціні 4 грн. Але не кожному по карману купувати оптом, як пропонував фермер.

Молочна продукці зараз на “Колгоспному” виглядає таким чином. Хто торгував якісною продукцією (правда таких було мало) клієнти знайшли  зразу. Ті, що продавали молочний “суржик”, і тепер ходять вулицею Земляка і з-під поли пропонують товар, не зважаючи на поліцейських (!), які стоять і контролюють дорогу.

Відео дня

Виникає питання, які злочини вони там розкривають? Зрозуміло, що виконують, вибачте на слові, забаганку чиєїсь дурості. Тримати поліцейських на дорозі — це злочин перед платниками податків. Це злочин перед громадою міста.

Одне радує, що відроджується “Привокзальний” ринок. Адже його довели до того, що вже й прилавки там були не потрібні...

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:14 Рушники, вишиті у скандинавській техніці, писанки та старі листівки — що цікавого на виставці в Музеї photo_camera 11:40 У вечірні години можливі відключення електроенергії по всій Україні 10:05 У Козятинському ЦНАПі можна подати заяву на допомогу у зв'язку з інвалідністю внаслідок війни 09:18 Сьогодні, 8 травня в Україні День пам'яті та примирення Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 08:30 Під час ракетної атаки у Вінницькій області є влучання. Постраждав об'єкт критичної інфраструктури 08:07 «Футбол у нас є. Щодо фінансування, то надіємося, що воно буде» 18:02 У Козятині видають набори гігієни та дитячі підгузки. Розповіли, хто може отримати 16:00 Виплата 500 гривень ювілярам-довгожителям: як отримати? 15:27 На центральній вулиці Козятині висадили 200 кущів троянд photo_camera 14:00 Перевищує норму у 7,5 рази: назвали причину забруднення азотом Південного Бугу на Вінниччині 13:03 У Козятині з нагоди Дня Європи в Україні провели шаховий турнір. Імена переможців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up