По Довженка ріжуть дерева

По Довженка ріжуть дерева

13 березня 2018 року інженером-лісопатологом ДСЛП «Вінницялісозахист» проведено обстеження дерев на вул. Довженка, з них 113 визнано аварійно-небезпечними з внутрішньостовбуровою гниллю (пише офіційний сайт міської ради)

Козятинська дирекція залізничних перевезень ст. Козятин -1 надала дозвіл на видалення близько сотні небезпечних дерев по вулиці Довженка вздовж залізничної колії. Тож комунальні служби активно взялися за роботу.

На заміну старим велетням мають висадити молоді саджанці та доглядати за ними до моменту повного приживлення.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up