Пиріжки, піца, кекси та тістечка: в училищі влаштували благодійний ярмарок

Пиріжки, піца, кекси та тістечка: в училищі влаштували благодійний ярмарок
  • У козятинському залізничному училищі відбувся благодійний ярмарок «Серцем до серця»
  • Таким чином студенти збирали гроші на лікування 15- річної Діани Деркач, яка бореться з важкою хворобою (саркомою Юінга) і потребує операцію та трансплантацію кісткового мозку.

Про це йдеться на офіційній групі Козятинське МВПУЗТ 

У рамках предметного тижня методичної комісії громадського харчування здобувачі освіти ДПТНЗ «Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту», які навчаються за професією «Кухар. Кондитер. Офіціант», організували благодійний ярмарок смаколиків «Серцем до серця».

— Проведенню ярмарку передувала велика робота: майстри разом із своїми вихованцями підбирали вироби, які планували приготувати на продаж; обговорювали їх рецептури, форми; обирали кращі способи оздоблення; начинки для пиріжків, креми до тістечок, — йдеться у групі

Відео дня

Фантазували, прикрашали залу, малювали оголошення, плакати.

Кожен прагнув докласти максимум зусиль та долучитись до благодійної справи. Було приготовлені пиріжки з різними начинками, піца, вафельні трубочки, кекси, тістечка, десерти, желе та ін.

Виручені кошти були передані на лікування 15- річної Діани Деркач, яка бореться з важкою хворобою (саркомою Юінга) і потребує операцію та трансплантацію кісткового мозку.

«Щодня йде мінімум шість тисяч»: родина Цимбарович просить допомоги на лікування Діани
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up