Пес Патрон, конкурси і змагання: на Козятинщині відзначили День поліцейського офіцера

Пес Патрон, конкурси і змагання: на Козятинщині відзначили День поліцейського офіцера
  • Сьогодні, 28 травня на Козятинщині відзначили 6-ту річницю проєкту «Поліцейський офіцер громади»
  •  З цієї нагоди на території Самгородоцького ліцею за участі поліцейських офіцерів громади, які обслуговують Козятинську, Глухівецьку, Махнівську та Самгородоцьку територіальні громади провели різні інтелектуальні конкурси, малювали та приймали участь у спортивних змаганнях.
  • Поділилися фото

В Самгородоцькій сільській територіальній громаді на базі «Самгородоцького ліцею» спортивними змаганнями та конкурсами відзначили 6-ту річницю створення проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Як пише Самгородок Наш, розпочався захід з Державного Гімну та хвилини мовчання, якою вшанували всіх полеглих Героїв.

Після офіційної частини привітань, розпочалися спортивні змагання та конкурси.

Відео дня

— Одним з сюрпризів від ПОГів для всіх присутніх став легендарний розміновувач, який полонив серця як дорослих, так і дітей — Пес ПАТРОН. Після чого всі присутні перемістилися на локацію, де мали змогу оглянути поліцейські автомобілі та все обладнання, яке в ньому знаходиться, — йдеться у дописі

Команди учнів шкіл та поліцейських офіцерів громади змагалися у грі з футболу, мали змогу позмагатися у стрільбі з гвинтівки, показати свої знання з правил дорожнього руху, взяти участь у конкурсі малюнків на папері та малюнків на асфальті. В усіх конкурсах визначали переможців, які отримали подарунки від поліцейських, а на завершення свята всіх присутніх частували солодощами.

— Щиро вдячні за позитивні емоції, які подарували поліцейські офіцери громад нашим дітям. Наші поліцейський офіцери стали справжніми членами великої Самгородоцької родини. Це люди, які сумлінно виконують свою роботу. Ми щиро вітаємо поліцейських офіцерів громади з професійним святом! Вдячні за самовідданість службі та професіоналізм, щиру турботу про добробут громади й нашу безпеку

Читайте:

Глухівчан запрошують стати донорами і здати кров для бійців ЗСУ

Попереджають про грози. Будьте обережні, особливо під лініями електропередач

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Микола Олександрович

    самовіддано заброньовані на 100% професійно святкують
  • Світлана

    В нас є поліцейські? Покажіть хоча б одного

keyboard_arrow_up