Перший пішов. Vodafone вже заблокував доступ до ВКонтакте

Перший пішов. Vodafone вже заблокував доступ до ВКонтакте

Оператор мобільного зв'язку компанія Vodafone Україна вже заблокувала доступ до соціальної мережі ВКонтакте.

Робимо все дуже швидко і оперативно. ВКонтакте, наприклад, вже заблокований", - повідомили в прес-службі компанії.

При спробі зайти на сайт vk.com за допомогою мобільного інтернету від Vodafone, сторінка соціальної мережі ВКонтакте не відображається і з'являється повідомлення "немає зв'язку з сайтом".

Крім того, в компанії відзначили, що, виконуючи вимоги указу президента, телеком оператори починають технічні заходи щодо обмеження надання послуг доступу до заборонених веб-сайтів відповідно до технічних можливостей.

Відео дня

Нагадаємо, що президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій).

У списку санкцій 1228 фізичних осіб та 468 юридичних осіб.

Санкції передбачають блокування доступу до сервісів Яндекс, 1С, Софтлайн Груп, Корпорації Парус і ще ряду інших російських IT-компаній.

Також санкції торкнулися соціальних мереж ВКонтакте і Однокласники, а також сервісів Mail.ru

Джерело:http://m.biz.nv.ua
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:04 Понад сотня бойових зіткнень та 13 збитих Shahed: Україна відбиває атаки окупантів 10:01 Сьогодні — Велика субота: традиції, прикмети та що не можна робити 09:00 Цей день в історії, 4 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up