Першачків обсипали квітами, випускникам побажали успіхів

Першачків обсипали квітами, випускникам побажали успіхів
  • Початок навчального року — це завжди хвилююча подія для школярів, батьків, вчителів та особливо для першокласників. В
  • гімназії № 9 за парти сіли 12 першокласників: семеро хлопчиків і 5 дівчаток. Ми побували на урочистій лінійці, що почули і побачили
  • — у нашій розповіді

Приїхали задовго до лінійки. Вразило те, що учні які приходили на подвір’я навчального закладу з букетами квітів, шукали очима своїх вчителів і перший букет дістався педагогу організатору Віті Ткачук.

При зустрічі третьокласниць Насті, Оленки, Даші і Юлі дівчата довго обнімалися. Ми їх запитали: так скучили за школою?

Відео дня

 — Вчора дуже хотіла до школи. Хлопців однокласників і подруг по класу побачила, а вчитися можна вдома онлайн, — відповіла одна із них.

Біля великої і маленької школи йшли приготування. Біля великої чепурили фотозону, а допомагав її вбирати кадровий військовий і випускник гімназії № 9 Дмитро Плотніцький. Біля маленької школи розгортали великий український стяг. Ближче до загальнонаціональної хвилини мовчання на шкільний плац стали виходити учні 2-го — 8-го класів.

Відкрили початок навчального року група гімназистів на чолі з Ірою Мацюк та Ростіком Ковальчуком. Іра запросила першокласників з класним керівником Тетяною Максименко та наставником найстарших учнів гімназії Оксаною Роман. Наймолодші учні стали навпроти випускників. Коли зібралися всі, ведуча урочистостей надала слово директору навчального закладу.

— Шановні учні, вчителі, батьки, гості — дорога вся моя шкільна родино. І знову вересень і на порозі осінь, розпочинається чергове учительсько-учнівське життя. Від осені до літа, від ранку до вечора, від сердечка до серця, від промінчика до сонця, від дитини до людини. Так, запалюючи світло знань, у стінах нашої школи усі педагоги і працівники закладу, ми всі разом, є єдиною сильною командою — виховуємо патріотів нашої держави, інтелектуально розвинених, комунікабельних, цікавих, позитивних, вільних у виборі і думці, активних і розумних. Я щиро вітаю наших іменинників і першу вчительку наших світлячків Юлію Миколаївну та класного керівника випускного класу Аллу Петрівну. У випускників цей рік — особливий, адже він відкриває перед вами безліч можливостей. Нехай цей навчальний рік буде наповнений успіхами, радісними подіями та незабутніми враженнями. Вірте в себе, долайте перешкоди та не забувайте, що всі ваші старання неодмінно приведуть вас до успіху. Зі святом вас, дорогі випускники. Попереду у вас найкраще.

В кінці вітального слова очільник гімназії подякував за мирне небо над нашими головами воїнам ЗСУ і запросив до слова Захисника України Дмитра Плотніцького, який приїхав з фронту у короткострокову відпустку.

Після виступу Дмитра директор попросив його допомогти роздали подарунки першокласникам від депутата обласної ради. До подарунків і привітань наймолодших учнів долучилися й батьки першокласників. Вони засіяли своїх чад зерном і дуже рясно пелюстками квітів.

Привітали подарунками свою зміну і дев’ятикласники. Вони з солісткою Маргаритою Грабовою виконали пісню про життя учнів в новій українській школі.

Не обділили увагою і наймолодших учнів та надали і їм слово.Першокласники дуже старалися, у мріях вони були студентами і навіть президентами, що викликало посмішку у самих батьків.

Від батьків благословила дітей на щасливе майбутнє Олена Полонська 

Завершилась урочиста лінійка дзвінком на перший урок в новому навчальному році. 




 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up