Перемогла команда Перемоги

Перемогла команда Перемоги

На початку цього тижня в манежі зі штучним покриттям, що у дворі вулиці Грушевського, пройшов турнір з футзалу. Це були районні фінальні змагання з міні-футболу ІІ групи. У турнірі взяли участь команди шкіл Перемога, Дубові Махаринці, Білопілля, Йосипівки, Широкої Греблі та Вернигородка.

Спочатку учасники спортивного дійства були розділені на дві підгрупи, по три команди в кожній. Після шести проведених поєдинків визначилися команди, які розділили 5–6 місце. Команди, які між собою визначали третього призера, та спортивні колективи, які зіграли в основному фіналі учасників ІІ групи.

Відео дня

Найбільш видовищними на турнірі були ігри основного фіналу. Школярі Йосипівки в атакуючому стилі переграли непоступливу команду з Широкої Греблі. І заслужено перемігши з рахунком 2:0, стали третьою командою турніру.

У фінальній грі між Вернигородоцькою школою-дитячий садок та однолітками з села Перемога для виявлення переможця довелось пробивати післяматчеві пенальті. Після двох таймів між цими суперниками на табло були зафіксовані нулі. Футбольна лотерея щасливою виявилась для манежних футболістів з Перемоги. Вони перемогли школярів з берега Гуйви 3:1 і стали переможцями ІІ групи.

 

Читайте ще:

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:00 «Ти мій маяк, без тебе ніяк». Козятинський гурт «Draft» презентував новий трек play_circle_filled 18:16 Штрафи для ухилянтів: Зеленський підписав закон 16:51 Важлива кожна гривня. Допоможіть Юрію Родюку перемогти рак 16:15 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:58 Життя Максима обірвав ворожий дрон, коли він виконував бойове завдання 15:13 Україна готується до спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 13:31 Коли та на скільки сьогодні козятинчанам відключатимуть світло: деталі 12:29 Нічна атака дронами: пошкоджено енергетичний об'єкт на Вінниччині 11:00 У жіночому колі мотали ляльки і дізналися про українські традиції photo_camera 10:15 Україну вночі атакували 20 ворожими «шахедами»: ППО працювала й на Вінниччині 09:35 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 09:06 Цей день в історії, 17 травня: яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up