Особливим діткам були подарунки, грамоти та святковий концерт

Особливим діткам були подарунки, грамоти та святковий концерт
У дружній і теплій обстановці відбувся концерт на честь Дня інвалідів в актовій залі міського терцентру. Хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів АТО

На святковому концерті були присутні діти з обмеженими можливостями - особливі діти, як ми їх всіх називаємо. Досягнення у спорті були очевидні - на їх грудях красувалося безліч медалей. Було видно по їх сяючих обличчях, що це майбутні "параолімпійці", наша гордість і честь! Дітям дарували цінні подарунки, нагороджували почесними грамотами.
До речі, частинку допомоги, яку зібрали волонтери газети "RIA-Козятин" нашим військовим в зону АТО, було розфасовано в 20 пакетів і передано сім'ям цих особливих дітей.
Багато слів подяки отримав Володимир Шульга, голова ГО “Повір в себе”, який вкладає душу в своє дітище, любов — дітей інвалідів, дав їм надію, зміцнив у них дух, вказав шлях, змінив життя на краще.
Нагадаємо, що міська Громадська організація спортивний клуб інвалідів «Повір у себе» була створена в 2009 році для дітей, чиє життя унаслідок хвороб було нестерпним, сповненим відчуття неповноцінності.
 Мета даних урочистостей – привернення уваги до проблем тих, хто став інвалідом від народження, в дитинстві чи під час дорослого життя, відзначення спортсменів. 
У заході взяли участь начальники відділів спорту міста та району Павло Луцюк і Валерій Швець, які привітали кращих спортсменів подарунками. До них приєдналися депутати Козятинської міської ради Олексій Франчук, Олександр Пузир, які відмітили підготовку вихованців спортивного клубу інвалідів «Повір у себе». 

Виступив дитячий хор "Подоляночка" під керівництвом Олени Пантилеєвої. На їх честь грав дует скрипалів, звучав акордеон, зіграла духова труба, молодша група естрадної пісні під керівництвом Тетяни Фабітської заспівала кілька народних пісень. Хор церкви "Скінія" оспівав і прославив Бога.
Досягнення спортсменів:
На чемпіонатах України з легкої атлетики «Повір у себе» серед дітей віком від 10 до 15 років Марія Шпатківська завоювала 11 медалей, двічі ставала абсолютною чемпіонкою України з метаня м’ячика. У 2014 році визнана кращою спортсменкою Вінницької області і занесена на обласну дошку пошани.
 Валентина Груць на Всеукраїнських змаганнях «Повір у себе» виборола срібну медаль.
Олександр Мельник на чемпіонаті України «Повір у себе» виборов 2 золоті медалі з греко-римської та вільної боротьби.
Спортивна Україна, добре знає прізвище Олега Шевчука 4-кратного чемпіона та призера України з греко-римської боротьби.
 Крім цих спортсменів дуже хочеться відзначити і інших, які посилено тренуються в спортивних залах міста Козятина: Олександр Плахотнюк, Юрій Софіюк, Сергій Озеров, Даніл Годлевський, Олексій Мазур, Олександр Бошко, Сергій Гладунець, Олександр Гладунець, Вадим Лемешко, Інна Гречана, Богдан Гідиринський, Анна Гонтар, Юлія Бараболенко,  Сергій Плахотнюк.
Фізкультура і спорт їм потрібні як повітря, як вода, тому що вони стануть для них основою життя.

Під час заходу присутні мали змогу проглянути святковий концерт у виконанні творчих колективів управління культури та туризму Козятинської міської ради, Центру дитячої та юнацької творчості управління освіти та спорту, та ін. Діти та батьки висловлюють слова вдячності всім, хто допоміг у проведенні даного свята.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 04:56 «Мийка вагонів могла стати міною» 21:10 Аварійна ситуація: козятинчанам подаватимуть воду у визначені години 17:16 Біля ЦДЮТ у Козятині облаштовують декоративні клумби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up