Осінній бал у п'ятій школі

Осінній бал у п'ятій школі
У ЗНВК № 5 у середу, 22 жовтня, пройшов осінній бал, на якому визначалася міс Осінь. На свято зібралося дуже багато людей: як учнів, так і вчителів.

Розпочалося свято урочистим вальсом. Після цього читалися вірші та співалися пісні про осінь. Після цього розпочався конкурс на міс Осінь, у якому взяли участь чотири учасниці: Олена Плісневич, Тетяна Драган, Наталя Вітковська та Олена Левчук. Свято проходило у прикрашеному осіннім листям актовому залі. Спершу провели жеребкування, за яким визначили порядок виступу конкурсанток.Першим конкурсом була презентація кожної із учасниць. Дівчата проявили багато оригінальності, презентуючи себе. Учасниці дещо хвилювалися, але глядачі підтримали кожну бурхливими аплодисментами.
У другому конкурсі дівчата розповідали про свої хобі, вподобання й таланти.Також були такі конкурси як "Печена кортопля", "Манера поведінки за столом". Дуже цікавими були виступи вболівальників за кожну із конкурсанток, які за своїм змістом відзначалися неординарністю та викликали шквал аплодисментів.  Також пройшли конкурси "Осіння мозаїка", де дівчата складали пазли, та "Мої таланти".
У кінці, за підсумками журі, яке оцінювало конкурсанток, міс Осінь стала Тетяна Дараган, міс Чарівність - Олена Плісневич, міс Таємничість - Олена Левчук та міс глядацьких симпатій - Наталя Вітковська.
Після цього на сцену вийшла міс Осінь, яка перемогла минулого року, - Вікторія Завальна. Вона виступила з невеличкою промовою та вручила переможниці корону. Завершенням свята стала дискотека.
Олена Плісневич, одна із конкурсанток, розповіла про свої враження:
- На сцені я відчувала себе комфортно. Готуватися до свята мені допомагали друзі. На мою думку, головне не участь, а перемога.
А один із вболівальників, який виступав за Наталю Вітковську, розказав:
- Ідея виступати з гумористичним номером виникла у мене. Його суть полягала у тому, щоб показати, як баба продавала самогон, за зароблені гроші купила велосипед, на якому потім каталася з кумом. А коли з'їжджала з горба, наїхала на камінь і впала. Вийшло смішно.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Такий конкурс в такому хліві проводили
  • Anonymous

    Оппачки! шустрые вы там в РИА сидите.. только прошло, а уже в газете есть!

    Anonymous reply Anonymous

    но лучше бы журналиста выбрали как мисс. тем более она ж с пятой школы :)

    Anonymous reply Anonymous

    Девчонки были супер а вот клас организатор хе
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up