Орудують варвари від житлово-комунального господарства

Орудують варвари від житлово-комунального господарства

У редакцію газети “RIA -Козятин” звернулися мешканці вулиці Мазепи (колишня Свердлова).

Вони повідомили, що по їхній вулиці пройшовся грейдер, якого мешканці вулиці не замовляли. Складається враження, що комунальники дорогу не ремонтували, а псували.

Грейдер ефективний на грунтових дорогах чи на відсипних дорогах, які набули статусу пральної дошки. На дорогах, де мешканці вулиць самі їх ремонтують, появу грейдера можна вважати варварством.

Люди збирають на ремонт дороги кошти, купуючи дорожній матеріал. А грейдер від господаря, який відремонтував біля себе дорогу, стягує каміння в яму на дорозі, яку повинні засипати комунальники. Влада повинна засипати ями на дорогах матеріалом, який має підвозитись окремо! Тільки влада міста вважає чомусь інакше.

Відео дня

Скільки вже було публікацій відносно грейдування доріг, де люди самі ремонтують дороги?! А влада робить вигляд, що не чує голосу народу і продовжує грейдером видряпувати каміння, яке вже знайшло своє місце на дорозі.

Галина Касянівська

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up