Олександр Левчук обслуговує центр Козятина та Білу Казарму

Олександр Левчук обслуговує центр Козятина та Білу Казарму
За словами дільничного, найчастішими правопорушеннями в центрі Козятина є конфлікти між сусідами, сімейні чвари та крадіжки
  • Ми завершуємо рубрику «Знайомтесь, ваш дільничний», яку розпочали ще у перших числах вересня. Розповіли, скільки дільничних обслуговує Козятинщину, дали їх контакти, розписали про адмінзони, про їх проблеми та найчастіші порушення.

Нагадаємо, що на стражі порядку у Козятині чергує троє дільничних. З Андрієм Чорненьким та Володимиром Білоусом ми знайомили вас у попередніх номерах нашого видання. Є ще Махнівська, Білопільська та Самгородоцька адмінзони. Про них ми також розповідали.

Знайомтесь, ваш дільничний Олександр Левчук.

Народився 22 січня 1985 року, в селі Сестринівка. Наразі проживає в Козятині. Після школи навчався в Козятинському залізничному училищі. Потім пішов на службу в армію і паралельно навчався на заочній формі в Харківській філії Київського фінансово-економічного університету. Перед службою в правоохоронних органах працював провідником на залізниці. З 2010 року розпочав кар'єру в козятинському відділку поліції. Спочатку був дільничним, а зараз — старший дільничний. Під його охороною найбільша зона обслуговування — це центр Козятина та Біла Казарма. За кількістю населення, це близько 15 тисяч козятинчан. Контактний номер телефону — 093-189-85-10

Відео дня

— По суті, козятинські девятиповерхівки, вони всі мої, — розповідає  Олександр Левчук. — Найчастішими правопорушеннями є конфлікти між сусідами, сімейні чвари та крадіжки. На обліку два адміннаглядних і 12 раніше судимих. Якщо брати в  порівнянні з минулим роком, то наразі ситуація більш-менш стабільна. Мої контакти знають і мешканці, і голови ОСББ, і голови квартальних комітетів. Спілкуємось, співпрацюємо, намагаємось допомогти.

В родині Олександр Левчук не один правоохоронець. Його брат також пов'язав свою долю з поліцією. А ще тут працювали і інші його родичі. Саме це спонукало Олександра стати на стежину законопорядку та справедливості.

— Крім роботи, як є час, то можу порибалити, але, як правило, його не завжди вистачає.

Має дружину і двох дітей — старшого сина та молодшу донечку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Майя Кравченко

    Chernyahevich?
  • Читач04

    Мусора не люди, їх взагалі не повинно існувати

keyboard_arrow_up