Оголосили штормове попередження: яка погода у Козятині?

Оголосили штормове попередження: яка погода у Козятині?
  • Сьогодні, 24 лютого 2020 року в Україні сильний штормовий вітер.
  • За даними синоптиків, вся територія України нині у складних погодних умовах.
  • Вісім областей у жовтій зоні, інші — у помаранчевій.
  • Додають, що у Карпатах 24 лютого пориви вітру сягатимуть 40 м/с.
     

— 24 лютого у зв'язку з переміщенням активного циклону з заходу складні погодні умови: пориви вітру 17-22 м/с, вночі на Правобережжі, вдень в Україні сильний вітер 25-28 м/с; вночі в західних, північних областях, вдень на Лівобережжі значні опади (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий), — кажуть у УкрГідрометцентрі. — У Карпатах пориви вітру 25-30 м/с, вночі сильний вітер 40 м/с, сильна хуртовина, значний сніг, на дорогах ожеледиця. (ІІ рівень небезпечності, помаранчевий)

Про погоду у Козятині

Температура повітря +1+5°C

Відео дня

Посилення швидкості вітру до 25-30 м/с

Ввечері погода у Козятині проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися.

Народний прогноз погоди

24 лютого відзначається день пам’яті святого Власія Севастійського. До Власія були морози: різдвяні, водохресні, афанасієві, тимофіївські, миколині. Але власієві вважалися найміцнішими, і останніми. У народі говорили: “Проллє Власій олії на дорогу — зимі час забирати ноги”, тому що цього дня часто бували відлиги.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:06 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 18:02 Пройшов День відкритих дверей у Козятинському училищі. ФОТО photo_camera 17:01 Учні Непедівського ліцею та жителі Пузирок висадили 1000 саджанців сосни photo_camera 16:05 Президент відзначив орденом військового з Козятина Віктора Малая Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:18 День цивільного захисту в 3-му ліцеї: першокласники отримали урок безпеки photo_camera 14:41 Дмитро Степанюк посмертно нагороджений орденом "За мужність" 13:01 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих свят 11:01 Минув рік, як в бою з ворогом загинув наш земляк Віктор Тимощук 09:55 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 09:20 Вербна неділя 2024: звичаї та традиції свята play_circle_filled 08:34 З кожним роком ліквідаторів на ЧАЕС стає менше 08:00 Якщо сьогодні залетить у двір бджолиний рій — це до щастя: про прикмети та заборони 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up