Невдалий експеримент відкритого футболу

Невдалий експеримент відкритого футболу
Перебіг подій на футбольному полі із самого початку матчу був непередбачуваним. Вже перша атака господарів завершилася для них результативно

Саме до такого висновку дійшли як прихильники, так і гравці футбольного клубу "Горизонт" після чергового матчу чемпіонату області у вищій лізі на полі міста Хмільник проти місцевої команди з однойменною назвою.
Перебуваючи у чільній трійці лідерів чемпіонату, наші гравці до звітного матчу налаштовувались на зміцнення свого турнірного становища. Цьому, насамперед, сприяла не досить впевнена гра протягом турніру наших суперників, які боролись лише за місце серед міцних "середнячків". По-друге, склад "Горизонту" визначає тільки підстави для переможного результату у будь-якому матчі. На жаль, цього разу прагнення зіграти у відкритий атакувальний футбол з козятинцями зіграло злий жарт. Перебіг подій на футбольному полі із самого початку матчу був непередбачуваним. Вже перша атака господарів завершилася для них результативно. Ігор Соць, один із найактивніших гравців "Горизонту", зрівняв рахунок матчу до 1:1.
Здавалося, що гра вирівнялась. Проте, грубі помилки нашої команди у захисті допомогли господарям максимально використати можливості при атакуючих діях та довести рахунок до 3:1 на свою користь. Ще до перерви у матчі його окрасою став чудовий удар приблизно з 25-ти метрів капітана "Горизонту" Богдана Ольховича, який скоротив перевагу суперника до мінімуму. У цьому епізоді воротар господарів був безсилим врятувати власні ворота.
У подальшому козятинцям не вдалося реалізувати свою перевагу у класі гри. Далися взнаки, знову ж таки, позиційні помилки у захисній ланці команди. На дві результативні атаки господарів завдяки зусиллям Ігоря Соця, який використав націлену навісну передачу Богдана Ольховича зі штрафного удару, "Горизонт" спромігся скоротити підсумковий рахунок до 3:5.
Після звітного матчу, щоправда, наша команда залишилася на третій позиції у підсумковій таблиці чемпіонату. Цьому посприяли і наші потенційні суперники у боротьбі за призові місця, які також втратили важливі очки у матчах чергового туру. До завершення першого кола чемпіонату залишилось два календарних тури.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up