"Нехай і моя частка там буде": 92-річна жінка Почесна волонтер України

"Нехай і моя частка там буде": 92-річна жінка  Почесна волонтер України

Бабуся мріє дожити до перемоги і відсвяткувати її з бійцями Українка з поліського села Довговоля Володимирецького району Рівненської області Наталія Гошта не з чуток знає, що таке війна. У 92 роки бабуся стала Почесним волонтером України. Про це повідомляє "Волинь 24"                  Автор публікації: Lidiya SL

"У мене телевізора нема, то включаю радіо, хочу знати, що на світі робиться. Якось слухала–слухала, а там розказували про війну. Завше оплакую наших загиблих солдатів. Якось розповіли про жінку, яка в’яже шкарпетки. Поїхала у Володимирець до свого племінника й кажу: "Наші люди фронту помагають, хто як може. У мене немає банки із салом чи тушонки, то хочу якусь копійку з пенсії оддати, хай би і моя частка там була", - розповідає бабуся як стала волонтером.
Племінник через пару днів приїхав до Наталії з волонтером Миколою Юрахом.
"Той чоловік возить передачі на війну. А я якраз отримала пенсію й дала йому п'ять "двохсоток" — тисячу гривень. Так стала армії помагати. То мене прославили на весь світ, дали нагороду "Почесний волонтер України". Коли у Володимирці вручали медаль, то двоє військових упали переді мною на коліна, так хлопці дякували за допомогу", - ділиться бабуся.
Наталія Гошта не скаржиться на свою пенсію і зізнається, що мріє дожити до закінчення війни і відсвяткувати з бійцями перемогу.
diya SLФотографія

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан 11:00 Разом з військовими і відомими вінничанами встановили Рекорд України Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 10:05 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 10:00 Козятинські легкоатлети змагалися у Білій Церкві. Є перші місця photo_camera 09:02 Герою з Козятина Дмитру Іванову присвоїли орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) 08:18 Козятинчанка Марія Шпатківська та військовослужбовець Євген поєднали свої серця 19:01 Козятинчани в Instagram: добірка яскравих фото за тиждень, що минає photo_camera 17:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:09 Останній дзвоник: дати випускних та екзаменів у 2024 році
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up