Не палити суху траву: у Самгородоцькій ТГ знову була пожежа

Не палити суху траву: у Самгородоцькій ТГ знову була пожежа
  • Упродовж місяця в Самгородоцькій громаді стрімко зросли випадки пожеж сухої трави. Вогонь не лише знищує сухостій, але й становить небезпеку для майна та життя людей. Тож влада вкотре закликає мешканців не завдавати шкоди довкіллю.

В умовах воєнного часу відповідальність за спалення сухостою збільшуватиметься. Адже умисний підпал з метою нанесення збитків можуть прирівнювати до диверсійної діяльності.

Нагадаємо:

У селі Коритувата Самгородоцької громади сталася масштабна пожежа. Чи знайшли палія?

Відео дня

Рятувальники вкотре наголошують, що спалювання сухої трави, чагарників, сміття та іншої рослинності заборонене, а також карається законом у вигляді штрафу: для громадян від 3000 до 6000 тисяч гривень, а для посадових осіб від 15 000 до 21 000 тисячі.

Як повідомляє офіційна сторінка Самгородоцької ТГ, днями у громаді, а саме у селі Лозова трапилася пожежа. Підпалили суху траву

— Коли наша країна перебуває в стані війни ми ще досі маємо людей, які палять траву. Мабуть, вони не до кінця усвідомили, що Україні достатньо пожеж від авіа ударів та бомб російських окупантів, — йдеться у повідомленні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up