Не доїхали 50 км: Максим у комі, дружину і сина - похоронили

Не доїхали 50 км: Максим у комі, дружину і сина - похоронили
Фото із соцмереж, зі сторінки у ФБ Артура Римші
  • Автотроща. Родину Комарів спіткало нещастя - дорогою на відпочинок їхню автівку на шаленій швидкості протаранив легковик.
  • Максим втратив найрідніших - дружину та сина.
  • Доньку вже виписали додому, а Максим і досі знаходиться у стабільно важкому стані. Лікарі Стрийської лікарні кажуть надіятися на диво і молитися
  • Давайте підтриаємо нашого земляка. Йому це зараз йому дуже потрібно

Більше тижня тому ми повідомляли про криваву ДТП, яка трапилася за 150 кілометрів від Львова у селі Дубина, що неподалік міста Сколе. Нещастя спіткало родину козятинчанина Максима Комара. За попередньою інформацією, водій Opel Vectra, мешканець Cколе, перевищив швидкість, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з Mazda 6, за кермом якої був наш Максим. Чоловік з родиною (дружиною та двома дітьми) їхав на відпочинок у Славське. Не доїхали півсотні кілометрів, як у їхню автівку влетів легковик.

У цій моторошній ДТП Максим Комар втратив свою молоду та красиву дружину Ольгу. Жінці було 36. В це важко повірити, але злощасна автотроща забрала і життя 10-річного сина Дениса. У аварії вони отримали несумісні з життям травми. Сам же Максим у вкрай важкому стані госпіталізований до реанімації. У нього велика гематома головного мозку. Він підведений до апарату штучної вентиляції легень. Днями лікарі поставили трахеостому третього ступеню. Максим знаходиться у комі. 

Відео дня

Найменше постраждала їхня 7-річна донька Аліса. У дівчинки численні забої тіла. На ногу наклали гіпс.

Як розповів газеті рідний брат Максима Микола Комар, Ольгу та Дениса похоронили в Зазим'ї Київської області Броварського району. Саме звідти родом загибла Ольга і саме там вони проживали разом із родиною. 

- Про ДТП нам повідомила поліція, - каже Микола Комар. - Після аварії поїхали забрати тіла загиблих. Вони були в морзі в Сколе. Спілкувалися з місцевими жителями. Всі вони добре знають родину водія, що скоїв цю аварію. Кажуть, що він не один раз ганяв машиною напідпитку. Це племінник скандального екс-мера Сколе, має неабиякі зв'язки. Я написав заяву до львівської поліції, адже виступаю зі сторони потерпілого. Зараз тривають експертизи, досудові розслідування. Було б добре, щоб у цій кримінальній справі були свідки. Попередньо слідчі повідомляють про вину другої сторони. Але, як все піде далі… Вони ж будуть себе захищати. 

Алісу вже виписали з лікарні. Брат з дружиною забрали дівчинку.

- Вона побула у Козятині три дні. А потім нас викликав слідчий. Алісу не було з ким залишити, тому її забрали родичі по лінії загиблої мами, - розповідає Микола. - Наразі Максим і досі знаходиться у стабільно важкому стані. Лікарі Стрийської лікарні ніяких прогнозів не дають. Кажуть лишень надіятися на диво і молитися. Вони роблять все можливе, підтримують життєві показники. Максим нетранспортабельный. Добивались операції, але в нас таких не роблять. Люди допомагають коштами. За що ми всім щиро вдячні. Бо гроші потрібні і на лікування, і на послуги адвоката.

У соцмережах козятинці активно поширюють інформацію щодо стану Максима Комара та організовуються для збору коштів на лікування. Також просять відгукнутися людей, які можливо стали свідками тієї страшної ДТП та допомогти покарати винного у смерті двох людей, що залишив дитину напівсиротою.

                             Реквізити для допомоги:

Брат Комар Микола Миколайович

ПриватБанк (4149439104448042),

Ощадбанк (5167803050532162),

Монобанк (4441114442022743).

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (14)
  • Читач64

    ГОСПОДЬ, БОГ ЧОЛОВІКОЛЮБИВИЙ,
    ДОВГОТЕРПЕЛИВИЙ, МНОГОМИЛОСТИВИЙ,
    ЯКИЙ ПРОЩАЄ БЕЗЗАКОННЯ ТА ПРОВИНИ, АЛЕ ЯКИЙ НЕ ЗАЛИШАЄ БЕЗ ПОКАРАННЯ,
    ДАРУЙ ЖИТТЯ В ПОВНОТІ МАКСИМУ
    ТА ЙОГО ДОНЕЧЦІ АЛІСІ,
    РІДНИМ ВТІШЕННЯ.
    А БЕЗЗАКОНИКУ... ТИ, ГОСПОДИ
    Є СУДДЯ СПРАВЕДЛИВИЙ.
    ТОБІ СЛАВА І ЧЕСТЬ НА ВІКИ ВІКІВ!
    АМІНЬ!
  • Микола Олександрович

    то лікарі так і сказали, тільки молитва допоможе? а не уточнили, яка саме? і в якій парафії краще молитись?
  • Варвара Орловская

    Господи допоможи йому!
  • Виталий Васечко

    Не пишите "Автотроща" нет такого слова

    Микола Олександрович reply Виталий Васечко

    катай в рашку, вася

    Юлія Федотова reply Виталий Васечко

    Виталий Васечко зайдіть в Гугл ,і введіть нові російські слова 2021. Хотіла скинути,але не думаю,що тут доречно. Ви здивуєтесь скільки нових слів. Напишите тим ,хто їх увів, що не треба їх вносити у сьогоднішні реалії.

    Виталий Васечко reply Виталий Васечко

    Юлія Федотова я вот и говорю не нужно выдумывать слова и вносить их в сегодняшние реалии

    Юлія Федотова reply Виталий Васечко

    Виталий Васечко багатьох слів раніше не було,а зараз з'явилися і не лише в українській мові.

    Виталий Васечко reply Виталий Васечко

    Юлія Федотова Аварія — - небезпечна подія техногенного характеру; - пошкодження, вихід із ладу, руйнування; - відмова мережі, споруди водопостачання й каналізації або їх конструктивних елементів; - значне пошкодження або вихід з ладу обладнання; - зіткнення.

    Виталий Васечко reply Виталий Васечко

    Юлія Федотова нет не было никогда, и не нужно выдумывать

    Юлія Федотова reply Виталий Васечко

    Виталий Васечко є

keyboard_arrow_up