Нацгвардійці святкують третю річницю

Нацгвардійці святкують третю річницю

Калинівський полк оперативного призначення “Ягуар” відзначив День Національної гвардії України

У Калинівці відбулися урочистості з нагоди третьої річниці створення Національної гвардії України. 22 березня на центральній площі міста розташувалася військова техніка, для всіх охочих була можливість і подивитись, і заглянути в середину, і забратися на неї. Були продемонстровані зразки новітнього озброєння та екіпіровки військової частини. Небайдужих мешканців міста й гостей вразила ця виставка.

Урочистостям передувало вшанування побратимів, які загинули під час виконання службових обов’язків під час проведення антитерористичної операції  на сході держави, вписаних в літопис України п’ятьма життями полеглих героїв: Максима Мушти, Валентина Білошкурського, Віктора Ліпського, Віктора Долінського,  Романа Лабань. До меморіалу «Вічної пам’яті »  були покладені живі квіти військовослужбовцями та рідними загиблих. А зі сцени у ході святкової програми лунали їхні імена, імена вічно закарбованих у нашу пам'ять.

Привітати гвардійців прийшли: представники депутатів Верховної Ради України, заступник Начальника Західного Територіального управління,  губернатор Вінницької області, керівництво міста Вінниця,  керівники Калинівського району, силових структур, представники громадськості.

Відео дня

Під час святкового концерту за участю, оркестру частини, військовослужбовців та творчих колективів району. Заcтупник Начальника Західного Територіального управління з тилу – начальник тилу полковник Володимир Кот висловив слова вдячності за сумлінну службу особовому складу, яка є запорукою безпеки в Україні. Побажав особовому складу та їх сім’ям щастя, миру і спокою, а головне – повернення завжди живими та здоровими до своїх домівок!

Гості дякували гвардійцям за службу, яку вони виконували і виконують з честю. З нагоди свята особовий склад частини був заохочений подяками, грамотами, цінними подарунками.

За матеріалами майора Віктора Цибульського

Колектив редакції газети “RIA-Козятин” приєднується до усіх вітань та теплих слів, які лунають цими днями та бажає гвардійцям бойового духу, витримки та терпіння!


Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:00 Збиралися виділити гроші на проєкт по ремонту сходів будинку культури, але не вийшло 19:01 Козятин зібрав 122 тисячі гривень для ЗСУ на благодійному ярмарку photo_camera 17:39 У нашому районі жорстоку вбили матір двох дітей. Підозрюваний — 17-річний хлопець photo_camera 17:35 Не встигнемо розслабитися: після спеки очікується різка зміна погоди Від читача 13:58 Проект “Брама” 16:06 У Козятині медиків привітали з професійним святом photo_camera 15:05 Вилучаються з обігу 500 гривень старого зразка: що вам потрібно знати 11:35 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 11:00 Вивіз сміття з Талимонівки і майже копійчаний техогляд — що замовляла міська рада Козятина у червні 10:27 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 10:01 Удар прийняла сусідня область: наслідки ворожої нічної атаки для енергосистеми 09:33 Цей день, 26 липня: історія, заборони та прикмети 09:30 Буде кілька черг відключень: як вимикатимуть світло 26 липня 09:25 Микола Філонов: Самгородоцька громада отримає 80 тисяч на облаштування Стіни пам’яті (Пресслужба БФ) 08:27 Проблеми дозвілля дітей вилізли на поверхню.
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up