Наші земляки з перемогою у волейболі

Наші земляки з перемогою у волейболі
  • У спортшколі міста МДЮСШ пройшли змагання другого туру Вінницької аматорської волейбольної ліги “Колос”.
  • До спортсменів Козятинського району приїхали гості з Погребищенського та Тульчинського районів.
  • Розпочали турнір наші земляки з волейболістами з Погребища.

Усі три партії цієї зустрічі проходили з перемінним успіхом. У двох сетах була перевага на боці козятинців. Одну партію виграли гості. Тож в підсумку перемога волейболістів нашого району з рахунком 2:1.

Відео дня

За схожим сценарієм проходила зустріч нашої команди з тульчинцями. Наші спортсмени майстеровитішими були на прийомі м’яча, вони агресивніше атакували майданчик суперника з 2-ої та 4-ої зони. Силову подачу вправніше виконували гості. Тільки у волейболі перемагає той, хто змушує свого суперника більше помилятися. Тож і в цьому поєдинку перемога козятинців з рахунком 2:1.   

На другу свою гру і третю суботнього туру вийшли волейболісти Тульчина і Погребища. У цій зустрічі переконливу перемогу з рахунком 3:0 здобули тульчинці.

Останній тур групового турніру відбудеться на берегах річок Смотрухи та Росі  23 лютого у м. Погребище.

Галина Касянівська

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:04 Понад сотня бойових зіткнень та 13 збитих Shahed: Україна відбиває атаки окупантів 10:01 Сьогодні — Велика субота: традиції, прикмети та що не можна робити 09:00 Цей день в історії, 4 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:00 Для молодих бійців він був як батько, за всіх переживав, крім себе Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:00 Температура впаде до +12°: синоптик розказала, коли похолоднішає 17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up