Наше майбутнє, вода і водовідведення та вітання директора підприємства

Наше майбутнє, вода і водовідведення та вітання директора підприємства
  • Періодично ми об’їжджаємо наше місто і околиці сусідніх громад в пошуках
  • цікавих фото. Цього разу під приціл камер потрапили діти, водогін у Іванківцях і
  • водовідведення на вулиці Героїв Майдану та вулиці Куликівського, і санвузол на стадіоні.

Перші фото ми зробили у Вернигородку на фестивалі народної творчості. Там маленькі і старші артисти з Гуровець виступали в національних сценічних костюмах. Артистичні, патріотичні і дуже ввічливі діти.

Два інших фото ми зробили у Непедівці. Там дівчата місцевого ліцею чекали, щоб в урочистій обстановці привітати з днем ангела директора аграрного товариства «Світанок» Миколу Мельника за заслуги перед громадою. Кожного року він дивує громаду своєю благодійністю. Допомагає церкві, облаштував дитячий майданчик «Парк Світанок», «Вдовину криницю», стели пам’яті і слави загиблим воїнам. Він з Непедівки зробив «село-парк», так кажуть про Миколу Мельника непедівчани.

Відео дня

Ще одне фото з дітьми ми зробили біля ставочка. Думали, що у дівчинки якась значна подія, якщо так вбралася по-святковому. Нічого подібного — кажуть її рідні, вона просто вийшла погуляти.

У селі Іванківці ми робили фото за викликом. Телефонували, що у водогоні вже тиждень немає води, десь є прорив води і ніхто нічого не робить. Розібралися на місці. Виявилося, що у свердловині з ладу вийшов насос і його заберуть на ремонт в наступний четвер чи у п’ятницю. Самі мешканці Іванковець відсутністю води не сильно переймаються. Кажуть, хотілося б, щоб вода була, але як води в криницях багато, то багато людей переключилися на неї. 

На вулиці Героїв Майдану після тривалих дощів ще довго стікає вулицею вода. Жінка, яка із свого подвір’я поглиблювала стічний канал, пояснила, що колись вулицею тоді ще Червоноармійською був прокопаний рів і вода ним текла до річечки. Потім люди біля своїх воріт ставили стічні труби. 

— Десь той канал завалився і вода тече нам на городи, а з городів вертається на вулицю. Через це біля нас після тривалих дощів завжди мокро, — сказали вона.

На вулиці Куликівського з водостоком трохи інша ситуація. Там стічний канал у сусідстві з сіткою домоволодіння. Біля сітки стічний канал забитий повністю, а від тротуару ще є в чому травичці рости.

На стадіоні «Локомотив» є старенький нужник. Нещодавно його «підмалювали» і зробили молодшим за свої роки.

Недалеко від переходки, що веде до автостанції, є доріжка навскоси. На доріжці звідкись взялася яма. Маленька, але підступна.

Останнє фото ми зробили на вулиці Героїв Майдану. Там працівниця комунальної служби білила бордюри, а щоб був гарний результат, то вона постійно підмітала пелюстки опалого цвіту.

 


 

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up