«Надзвичайники бʼють на сполох»: на Вінниччині сьогодні втопилися двоє дітей

«Надзвичайники бʼють на сполох»: на Вінниччині сьогодні втопилися двоє дітей
  • На Вінниччині сьогодні вода забрала життя двох дітей. Нещасні випадки сталися в сусідній Уланівській громаді та під Вінницею на базі відпочинку.

У декоративному басейні на базі відпочинку 13 липня втопилася 4-річна дівчинка. Її намагалися врятувати медики, але спроби виявилися марними.

— За попередньою інформацією, дівчинка відпочивала разом із мамою. Мати втратила її з виду на 3-4 хвилини та почала шукати дитину. Виявилося, що малеча впала у декоративний ставок на території бази, — каже речник обласної поліції Вадим Кобзар. — Медикам, що прибули на виклик, не вдалося реанімувати дівчинку.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Обставини загибелі дитини з'ясовують у рамках кримінального провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «нещасний випадок».

Відео дня

Про трагедію у Сальниці Уланівської громади Хмільницького району інформує Головне управління ДСНС України у Вінницькій області.

«Життя вже другої дитини, лише за сьогодні, забрала підступна вода, — цитуємо допис. — Трагедія сталася в селі Сальниця Уланівської громади Хмільницького району». 

Надзвичайники бʼють на сполох! Люди вперто ігнорують всі застереження ДСНС! 

«З початку літа — це шоста дитяча смерть у водоймі. Батьки, схаменіться, слідкуйте за своїми дітьми», — звертаються до жителів регіону рятувальники.

Також у ДСНС радять:

  • Не відвідуйте для відпочинку місця не обладнані для купання! 
  • Не відпускайте плавити дітей самих без нагляду дорослих! 

Памʼятайте, трагедії можна запобігти! Ваша безпека у ваших руках!

 

Читайте також:

З «Водограєм», ярмарком та холі фарбами: як і коли святкуватимемо 150-річчя Козятина

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up