На Вінниччині світло вимикатимуть сьогодні протягом дня

На Вінниччині світло вимикатимуть сьогодні протягом дня
  • «У Вінницяобленерго» отримали ліміти потужності від «Укренерго» на п'ятницю, 24 травня. Тримайте все зарядженим, світло вимикатимуть цілий день.

Графіки погодинних відключень будуть діяти для промислових та побутових споживачів по всій території України з 00.00 до 24.00.

Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежується.

Причина — дощова погода та щільна хмарність у більшості регіонів України, що заважає сонячним електростанціям працювати на максимальній потужності. Відповідно, в енергосистемі й в денні години буде наявний дефіцит електроенергії.
 
Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених лімітів обсягів споживання, які Диспетчерський центр «Укренерго» щовечора доводить до кожного обленерго. Інформацію, коли саме будуть застосовані відключення у вашому регіоні, можна дізнатись у кабінеті споживача, на офіційних сайтах обленерго, а також на їхніх сторінках у соцмережах.

Відео дня

На сайті, у розділі «онлайн графік погодинних відключень», за допомогою пошуку по адресі можна побачити заплановані відключення електропостачання для вас індивідуально. У відео нижче невеличка інструкція

 

Читайте по темі:

Знеструмлюють і міста, і селища: на Вінниччині вводять аварійні графіки відключення світла

Нічна атака дронами: пошкоджено енергетичний об'єкт на Вінниччині

Погодинні відключення світла на Вінниччині: дивіться попередній перелік черг для Козятинщини

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up