На Козятинщині мертвим знайшли немовля ОНОВЛЕНО (ВІДЕО)

На Козятинщині мертвим знайшли немовля  ОНОВЛЕНО (ВІДЕО)

Страшну знахідку виявили  21 вересня,  в селі Йосипівка знайшли тіло немовляти.

Підозрюють матір дитини

Про страшну знахідку правоохоронцям вранці повідомила сусідка. Жінка зайшла до знайомої, проте побачила лише дитину, покинуту напризволяще. Коли жінка підійшла ближче, то зрозуміла, що одномісячний хлопчик не дихає.

Відео про трагічну подію можна подивитися тут

https://changeua.com/news/na-vinnichchini-bagatoditna-mati-vbila-svoye-nemovlya-ta-vtekla-z-domu-video/

Відео дня

На місце прибула слідчо-оперативна група. Тіло дитини відправили на експертизу для встановлення причини смерті.

Наразі правоохоронці розшукують батьків загиблого.

– Відомо, що подружжя живе в селі лише три місяці. Кажуть, що у жінки це вже шоста дитина, на старших чотирьох вона позбавлена материнських прав, – йдеться у повідомленні. – Сусіди стверджують, що пара майже щодня вживала спиртні напої.

На момент написання матеріалу стало відомо, що дитина померла від пневмонії.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bo

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 «Поки війна, ми всі працюємо задля перемоги» 10:15 Затримали агентурну групу, яка готувала масовані ракетні удари, в тому числі і по Вінниччині 09:11 У Непедівку на Храмове свято приїде Митрополит Симеон. Відкриватимуть Алею пам'яті і слави 08:30 Для пацієнтів Козятинської ЦРЛ освятили свіжоспечену здобу Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 08:00 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 21:17 Розпис яєць давня українська традиція і оберіг для родини. 19:42 Сталевий воїн з позивним «Беркут» загинув на Донеччині. Сьогодні — річниця 17:20 Козятинська ЦРЛ отримала інфузійні насоси від благодійників 15:32 Вінниччину накриє циклон. Попереджають про грози, місцями з градом та заморозки play_circle_filled 14:20 Як у Козятині байкерський сезон відкривали photo_camera 13:07 Минула річниця, як від важкої хвороби зупинилося серце Воїна Михайла Юрчука 12:01 Церква Святої Параскеви давно не бачила стільки радості в очах прихожан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up