На вихідні Україну накриє серйозне похолодання і дощі. Яка погода буде у Козятині?

На вихідні Україну накриє серйозне похолодання і дощі. Яка погода буде у Козятині?
  • Сьогодні, 16 жовтня, за прогнозами синоптиків почне знижуватися температура повітря
  • Також на основній частині України очікуються невеликі дощі

Про це повідомляє синоптик Наталія Діденко на своїй Facebook-сторінці.

16 жовтня буде ще тепло в південних, східних і в багатьох центральних областях. Денну температуру повітря прогнозують на рівні +18...+23 градуси за Цельсієм.

Однак похолодання прийде вже у Вінницьку та Черкаську області. Там очікується +15...+18 градусів. На півночі України буде в межах +12...+15 градусів.

Відео дня

А в західних регіонах температура вже опуститься до +8...+13 градусів.

У Києві в п'ятницю також вже буде прохолодніше, вдень близько +13...+14 градусів. Також є ймовірність дощу.

Вже в суботу, 17 жовтня, в країну прийде циклон з південного заходу, який принесе вже сильні дощі і поривчастий вітер на Півночі, Заході та місцями в центральних областях. Сухо буде в східних і південних областях. Там похолодає 18-19 жовтня. Ймовірність опадів в суботу залишиться в Харківській області.

А ось яку погоду прогнозують у Козятині

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ 16:26 Живий коридор для Героя: Козятин прощатиметься з Сергієм Чернієм 15:05 Козятинська ЦРЛ шукає хірурга, офтальмолога, психіатра. Перелік вільних вакансій Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 14:24 Храм Святої Мучениці Параскеви, що у Глухівцях офіційно перейшов до ПЦУ 13:00 Сьогодні — Чистий четвер. Молитви, прикмети та заборони цього дня 12:06 Назвали імена довгожителів-ювілярів травня, яких вітатимуть грамотами та грошима 11:00 Зробили писанки, щоб порадувати бійців у госпіталі photo_camera 10:04 Минає друга річниця, як на війні загинув Герой Віталій Михайловський 09:00 У Пустосі висадили алею ялинок photo_camera 08:22 «Мийка вагонів могла стати міною»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up