На День Святого Миколая в школі № 9 відкрили математичний клас.

На День Святого Миколая в школі  № 9 відкрили математичний клас.
  1. Такого в освіті Козятинщини ще не було, математичний клас без крейди. В класі така ж дошка тільки біла. Замість крейди карандаш— який в руках  учнів та вчителя малює гострі та розгорнуті кути в всі без винятку математичні фігури.
  2. Керуючим на уроці точної науки є процесор який найбільш слухняним стає у тих хто знає толк в математиці

На презентацію подарунка школярам  до учбового закладу прибули перші особи району Віктор Слободянюк, Ігор Булавський та керівник районної освіти Аліна Діденко. Перед перерізанням святкової стрічки поважні гості відвідали класи “Нової української школи” Супроводжував спонсорів освіти керівник учбового закладу Олег Заїчко. Під час своєрідної екскурсії школою стало відомо, що кому на свято дітей під подушку подарував Святий Миколай. Самим щедрим “Миколай” став для вокаліста шкільного ансамблю Максима Дудника. Від Аліни Анатольївни стало відомо, що Козятинська районна освіта придбала ще один шкільний автобус який за попередньою домовленістю став власністю школярів гімназії-дитячий садочок та перевозити учнів школи № 9.

Відео дня

Своїм меценатам Аліна Діденко показа дах приміщення який потребує ремонту, та запропонувала районному керівництву включити учнів дев’ятої школи. до громадської ініціативи козятинчанина Сергія Сиваківського “500 дерев для Козятина” Виконавши задумане “святі миколаївці” в особі гостей школи пішли до математичного класу.

Зустріли гостей винуватці урочистостей і за українською традицією пригостили їх українською паляницею короваєм. Прочитавши вірші шкільної тематики право перерізати святкову стрічку як чемні господарі дозволили гостям. Після чого математичний клас школи № 9 поповнився  чотирма учнями яким захотілося пригадати шкільну науку. Ігор Булавський давав правильні відповіді з місця, а Аліна Діденко вийшла відповідати до дошки. Отримавши за відповіді 12 балів гості школи  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:17 Проігнорував сигнал світлофора та виїхав на переїзд: обставини смертельної ДТП 09:28 У турнірі дружин юних рятувальників-пожежних перемогла команда «Блискавка» play_circle_filled photo_camera 08:25 На період Великодніх свят на Вінниччині посилять заходи безпеки 21:51 Клуб ТАКО привезли з чемпіонату України 2 золота, срібло та 5 бронзових нагород Від читача 16:45 Якщо ти не можеш донатити своїми силами або фінансами, то ти можеш донатити свій час! — звертається кіберполіція до українців. 19:49 Більше десяти днів у Глухівцях не буде газу. Перелік вулиць та будинків 17:26 Жалоба: під час бойового завдання загинув Герой Сергій Черній 16:57 Цей тиждень погоду визначатиме антициклон — буде тепло та сонячно play_circle_filled 15:08 Захисник з Козятина Олександр Печевистий отримав «Золотий хрест» 13:08 У нашому ЦНАПі запровадили онлайн-запис в електронну чергу на послуги Сервісного центру МВС 12:17 На території ліцею №1 імені Шевченка висадили сакури 11:00 Кліщі атакують. Як уберегти домашніх улюбленців 10:55 Малий бізнес в Україні: який бізнес найприбутковіший в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up