Можуть знімати пенсію чи зарплату: у Самгородку встановили банкомат

Можуть знімати пенсію чи зарплату: у Самгородку встановили банкомат
  • Сьогодні, 31 липня у Самгородку відбулося офіційне відкриття банкомата «Укргазбанку». Його встановили в приміщенні торговельного центру «Грандмікс» за адресою вулиця Миру, 53.
  • Тож від сьогодні самгородчани мають можливість отримати безпосередньо через банкомат кошти, які надходять на банківську картку будь-якого банку, адже зняття коштів — без додаткових комісій.

Повідомляють, що банкомат уже завантажили і він повноцінно функціонуватиме щоденно з 08:00 до 20:00

— Ця подія для жителів с. Самгородок та всього населення громади в цілому була довгоочікуваною і важливою. Адже місцеві мешканці були в ситуації, коли отримані на картку пенсії, зарплати і допомоги неможливо було перевести в готівку на місці. Для цього доводилося їхати в м. Козятин за 30 км, витрачаючи час та кошти на дорогу, — пишуть на сторінці Самгородок Наш

Відео дня

Для встановлення банківського обладнання голові громади знадобилося більше двох років на перемовини з керівництвом багатьох відділень банків Вінницької області.

На співпрацю погодився Руслан Гнатик, начальнику відділення №244/01 АБ «Укргазбанк». Тож від сьогодні жителі Самгородоцької громади мають можливість отримати безпосередньо через банкомат кошти, які надходять на банківську картку будь-якого банку, адже зняття коштів в банкоматі без додаткових комісій.

Сьогодні на офіційній зустрічі з мешканцями Самгородоцької громади, Руслан Гнатик поінформував про всі банківські продукти та послуги, їх переваги.

Також проконсультував щодо коректного користування банкоматом та вручив усім, хто прийшов на офіційне відкриття банкомата, маленькі банківські презенти: ювілейні монети, блокноти та ручки.

Нагадаємо, новину про те, що в Самгородоцькій громаді анонсували на початку липня

Читайте також:

У Самгородоцькій громаді шукають сім'ї, які візьмуть на виховання дітей

Кросворд Самгородоцький

З 1 серпня розпочинає роботу новий маршрут Погребище-Козятин через Вівсяники

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up