Молитовний марафон у Козятині продовжується

Молитовний марафон у Козятині продовжується
Спільною молитвою віруючі оберігають військових на сході України

Вірні у бажанні досягти миру в Україні козятинці щонеділі приходять до міського будинку культури на спільну молитву. Настоятелі десяти релігійних громад збираються під одним дахом, щоб зберегти віру в Україну. Віруючі більше року збираються, щоб надати духовну підтримку нашим солдатам у боротьбі із агресором.
Настоятель церкви “Дім Благодаті” Володимир Ткачук розпочав молитовне віче молитвою “Отче Наш”. Він побажав усім присутнім миру. 
— Не дивлячись на те, що на вулиці неймовірна спека — вона нас не зламає, — сказав пастор Володимир. — Козятинчани сильні у молитві за мир в Україні. Ми як світло, як палаючий факел для нашої країни.
В підтвердження своїх слів він прочитав нагорну проповідь Ісуса Христа.
Пастор церкви “Вефіль” Олександр Репало подякував усім присутнім та порівняв віче із своєрідним молитовним марафоном.
— Ми стоїмо за те, щоб прийшов мир до України і Господь наповнив нас силою та вірою, — говорив Олександр Репало. — Майже кожну неділю ми молимося за наших захисників. Кожен знає, що це є необхідна підтримка для них. Козятинська громада молить Бога, щоб він дав мудру думку нашій владі для розв’язання цього конфлікту.
Помічник пастора церкви “Скінія” Леонід Собко прочитав уривок із Святого письма.
— Ми з вами єдині у молитві за Україну, — сказав пан Леонід. — Кожен тут присутній дбає про мир та добро нашої 45-ти мільйонної країни.
Віче, присвячене початку нового навчального року планується провести Радою християнських церков Козятинщини, у Пушкінському парку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up